☰ meny

sommarflärd i Vidars värld

20.06.2019 kl. 23:20

Tänk att den här lilla spjuvern har gått och blivit nio månader gammal. Lika länge på in- som på utsidan, lite fascinerande ändå. Mösstemat var givet så här inför midsommar, klart vi skulle ha en jordgubbe. 

Nu börjar det definitivt vara fart i huset, då Vidar den senaste månaden förstått hur han skall göra för att krypandes ta sig fram och att grabba tag i första bästa grej han möter och ställa sig upp är också lajbans. Är inte förvånad om denna lilla kille börjar ta sina första staplande steg innan denna sommar är slut, men det återstår att se hur det blir med den saken förstås. 

Någon enstaka hel natt av sömn har vi väl lyckats pricka in, men för det mesta vaknar han någon gång under morgonnatten och vrålar efter mat. Men med ett uppvak på ungefär 10-12 timmar känns det ändå helt okej. 

Annars är det överlag ett mysigt och glatt barn vi har att göra med. Så länge allt är väl på sömn- och matkontot är det för det mesta frid och fröjd, och det relaterar jag ju själv väldigt starkt till så kan inte klandra honom om hungern börjar gnaga. 

Känns underligt att det nu inte är många månvarv kvar innan han är ett helt år gammal, men det är roligt att se hur han ju mer tiden går kan leka allt mer med sina kusiner. Nästa sommar kan jag tänka mig att det är livat på mormor och morfars gräsmattor när alla tre ränner runt. 

Kommentarer (1)
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Världens gulligaste jordgubbspojke! Härlig bild!
Kram Mormor
Sara23.06.19 kl. 23:02

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny