☰ meny

på utfärd i ett narcisshav

21.05.2019 kl. 22:25

För några dagar sedan passade vi på att besöka Gullö Gårds blomdal innan de stängde för denna lilla säsong. De håller alltid öppet ett par veckor i maj medan blomningen av de tusentals narcisserna är igång. 

En var ju inte sen med att placera sin lilla humla mitt bland blommorna i ett tappert försök att få till en bild innan han rev ner tag i alla blommor som fanns inom räckhåll.

Vi hade ypperligt sällskap i form av min mamma. 

Fult var det ju inte!

En liten selfie (eller två) mitt i blomhavet var oundvikligt. 

Plötsligt hojtade mamma till av förtjusning, vad var det hon såg?

Jo, denna lilla skara av pärlhyacinter. Då vi stod vid ett HAV av narcisser. Gulle-mamma. 

Ja, om det var oklart var det helt enkelt ett fantastiskt fint litet promenadstråk. Här hade det ju inte varit helt fel att smälla av lite porträttbilder exempelvis. Platsen fick mig osökt att tänka på det gamla muminavsnittet då muminmamman får en hel blomdal. 

Och det var den lilla utfärden! Väldigt mysigt med små pärlor som denna plats i ens närmiljö. Tänker att det skall få bli min och Vidars målsättning denna lediga sommar, att upptäcka en massa trevliga ställen runt omkring i Raseborg. 

 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 4 med bokstäver:

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny