☰ meny

att ha bäddat för en liten gäst

08.05.2019 kl. 07:22

Hej och välkomna till ett litet inredningsinlägg sponsrat rätt och slätt av vår vind. Eftersom jag älskar att fixa i ordning för gäster och vi väntar nattbesök till slutet av veckan har en del av denna veckas program varit givet, nämliget att bädda rent och göra fint i gästrummet. Är ju den som kan bli lätt stött av att en gäst skulle somna på soffan med knappt en filt, så då är det bäst att börja i tid så det blir ordning på torpet.

Eftersom en av gästerna är i Vidars ålder, var en säng till lillen givet att få i ordning. Ville mig minnas att jag sett en spjälsäng uppe på vår stora vind bland alla lådor, gamla möbler och pinulker, så gick upp och tog mig en titt. Och mycket riktigt, där stoltserade denna fina gamla säng bakom lite bråte! Knölade ut den, putsade upp den och så fick den ta plats i gästrummet. 

Ja, ångrar mig lite att jag inte fick tummen ur förra sommaren och förberedde denna säng redan till Vidars ankomst. Är ju så mycket finare än där helt vanliga ikeasängen han har just nu. Men bra att den kommer till användning nu i alla fall!

Bäddade med mjuka muminlakan som vi fått ärva och några av Vidars mjukisdjur. 

Sänghimlen och mobilen som ursprungligen stått i Vidars rum, men som just nu saknar sin säng då vi har spjälsängen i samma där vi sover, fick också flytta upp till gästrummet. 

Här skall man väl kunna sova gott hoppas jag. 

Tack vinden för att du återigen bistod oss med en fin gammal möbel, och tack för att du tittade in här i detta lilla krypin av internets universum. Nu väntar vi ivrigt med VIdde på att gästerna skall anlända!

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny