☰ meny

Lille Sk(r)utt sju månader

20.04.2019 kl. 08:00

Idag blir den här lilla knodden inget mindre än sju månader gammal. Eftersom den tjugonde passligt nog infaller med påsk, var temat för denna bild givet. Köper mössor för de olika månadsbilderna av en person som är lite duktigare med virknålen än jag och den här mössan blev alldeles ljuvlig! Hoppas den fortsätter passa ett litet tag, för lilla V är alldeles oemotståndlig i den. 

Den senaste månaden har han lärt sig sitta stadigt, men backar nog fortfarande upp med kuddar då hans balans ännu inte är helt tillförlitlig. Äter gör han med god aptit och fullkomligen älskar gröt till både frukost och kvällsmål. Däremellan slinker det ner både frukt och olika puréer under dagens lopp. 

Sömnen har också blivit allt mer stabil och i och med att han kinkade lite med amningen för ett litet tag sedan testade vi att helt slopa nattmaten och efter cirkus en vecka har vi bjudits på en rad hela nätter utan uppvak, hurra! Nu gäller det bara att få in samma rutin på katterna också, som gladeligen kommer och väcker oss i tid och otid. 

En glad liten buse med nära till skratt. Att få honom att skratta har en ju nästan blivit lite beroende av. Så ljuvligt! 

En riktigt glad och skön påsk från oss!

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny