☰ meny

mys-, val- & kalassöndag

14.04.2019 kl. 21:17

Efter en lördag med både talko och teaterbesök, var det skönt med en lugn och skön söndag. Med en liten morgonpigg knodd i hushållet blir det ju inte precis några långdragna sovmorgnar, men med en värmande brasa i köksspisen är det nästan förlåtet. I vanliga fall brukar vi försöka ta vara på den stund som Vidar sover sin dagssömn på förmiddagen till att göra något vettigt, men idag segade vi oss kvar vid köksbordet och åt långsam söndagsfrukost och körde några olika valkompasser. 

Körde även dagens träningspass, i och med att jag blåste ur några ägg inför den kommande äggmålningen nu i veckan. Pjuh. Helt sjukt tungt kan jag meddela ifall någon är obekant med processen. Tur att en bara påskpyntar en gång om året. Har även börjat planera årets äggjakt och det kommer bli SÅ BRA. Hoppas jag. Ibland önskar jag att jag vore kompis med mig själv så jag fick uppleva allt fantastiskt jag hittar på ur ett objektivt perspektiv (ödmjuk, javisst) haha! :--)

Den resterande dagen tillbringades självklart med att gå och rösta och sedan bar det iväg på kalas. Trevligt med två anledningar att klä upp sig lite. Kisse tyckte det såg ut som att jag hade dragit en folkdräkt på mig, men tänker att det är helt okej då det är valdag. 

Imorgon drar påskveckan igång och det finns mycket att se fram emot. Självklart den tidigare nämnda äggjakten, men även att min gudson kommer till Finland samt naturligtvis  sista säsongsstarten av Game of Thrones! Har ju bara väntat i närmare sexhundra (600!) dagar. Överväger nästan att korka flaskan med bubbel vi har på kylning måndagen till trots bara för att fira. Undrar även om en måste evakuera internet imorgon så en inte snubblar över några spoilers innan kvällen? Kanske bäst att ta det säkra före det osäkra. 

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny