☰ meny

här kunde det stå något om vår och fredag till exempel

29.03.2019 kl. 12:02

Hej och glad fredag! Kreativteten bara spritter i rubrikmakeriet, som ni kan se. Men annars är väl det mesta bara väl. Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinnet, som det ju heter. Ingen klagar. 

Mommo-mamma hade i sedvanlig ordning ledig fredag, så vi passade på att bjuda ner henne på frukost. Mysigt med sällskap  och en anledning till att duka upp ordentligt. Älskar ju sånt. Och Vidar blev ju extremt glad, som ni kan se. 

Bongade även årets första fjäril idag! Enligt gammlat skrock tyder färgen på första fjärilen hur året skall bli (färgglad/ljus = bra, mörk = mindre bra) , så en citronfjäril torde bara båda gott. Skönt!

Men hörni, fredag, sol och torra sandvägar. De e ju nog live'! Började i liten skala städa upp gården lite genom att sopa gången till huset, plocka bort vinterväxterna från trappan och äntligen ta ner julkransen från dörren... Den har hållit sig så fin, så har liksom inte haft hjärta att göra det förrän nu. Och julen varar ju fram till påska så vem är jag att skynda på, hehe? 

Denna helg ser jag framför allt fram emot en barnfri dejt med mannen och vårmarknad i Fiskars. Våra mjöllager har börjat sina, så  ypperligt att kunna fylla på dem nu igen. Mörbys mjöler är absolut de bästa! Trevlig helg!

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny