☰ meny

en torsdagslista

07.03.2019 kl. 14:21

Hej, hallå! Tänkte passa på att pryda denna torsdag med en liten random lista jag hittade samt några bilder jag försökte få till i morse. Lilla V var måttligt intresserad, som ni kan se. Men ja, lista var'e:

→ Välja året du dör eller välja hur du kommer att avlida?
Välja hur jag kommer att avlida, då kunde jag ju i princip välja vid vilken ålder det skulle hända, eller?

→ Ha gratis Apple produkter för resten av ditt liv eller ha gratis Wi-Fi vart du än går?
Har inte något skriande behov av något av dessa, men inte skulle jag ju tacka nej till en iMac i rent och skärt arbetssyfte. 

→ Fullfölja din största dröm eller ta tillbaka det som du ångrar allra mest i livet?
Är faktiskt väldigt få saker jag ångrar i livet, så skulle definitivt välja att fullfölja min största dröm som i nuläget är att bygga upp en hel verksamhet kring vår gård. Festlokal ute på vinden, konferensrum i ladugården, stor bastu med gillestuga och bed & breakfast. Kanske en äventyrsbana ute i skogen och  ett galleri i ett av uthusen också? Kanske det ännu händer en vacker dag, har lärt mig att man skall säga saker man drömmer om högt. Vill någon sponsra detta väldigt anspråkslösa projekt kan jag skicka kontonummer, nemas problemas! 

→ Kunna läsa andras tankar eller kunna förflytta dig lika snabbt som ljuset?
Definitivt förflytta sig snabbt som ljuset. Tror man skulle få fel i huvudet av att kunna läsa andras tankar. 

→ Ha presentkort värda fem miljoner kronor eller ha två miljoner kronor som rena pengar?
Jag antar att man kanske inte kan få presentkort till banken, så skulle nog välja den mindre summan och gå raka vägen till banken och betala av huslånet. 

→ Vara bästa kompis med din favoritkändis eller dejta din kändis-crush i två år?
100% ointresserad av bägge punkterna. Är ju så himla tråkig att jag inte ens har någon kändis-crush, måste alltid krysta fram något halvtamt svar om någon tvingar mig svara på den frågan. 

Gratis bensin i 25 år eller äga din drömbil?
Herregud, gratis bensin - utan tvekan! Vet att det ur en miljöaspekt inte kanske är helt hundra att gå och omkring och önska sig två och ett halvt decennium av gratis bensin, men bor man på landet utan kollektivtrafik samt har en kärra men saknar häst, så är det lite svårt att kringå att åtminstone i viss mån förflytta sig med bil. 

→ Vara osynlig eller se in i framtiden?
En liten, liten glimt in i framtiden vore ju nog spännande att få se. Men allt skulle jag defintivt inte vilja veta, skulle ju bli oerhört svårt att leva i stunden då. 

Fortsätta ditt liv eller börja om från början?
Varför skulle man ens vilja börja om från början? Nej huhu, vad ansträngande att knega sig igenom 28 år en gång till för att komma till denna punkt. Nej tack, jag fortsätter gärna i samma bana. 

→ Spela basket i klackskor eller fotboll med rullskridskor?
Jag tänker att det ju inte kan vara helt omöjligt att hålla balansen i ett par rullskridskor på en gräsmatta, så jag väljer det  senare alternativet. Ingen nämnde ju att man måste göra några mål. 

→ Kunna kommunicera med djur eller kunna prata och förstå alla språk i hela världen?
Visst vore det praktiskt att kunna addera bl.a. helt flytande finska och ryska till ens lilla hjärnkontor men trots det skulle jag nog välja att kommunicera med djur alla dagar i veckan, haha. Vore ju drömmen att kunna tala med sina katter, känner nästan att livet vore komplett då. ♥


Listan kommer från nouw, de läckra ögonpåsarna is made by dryga fem månaders föräldraskap.

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny