☰ meny

frostiga, stillsamma dagar

22.01.2019 kl. 20:58

Efter en supermysig helg med kompisbesök (jag fick äntligen tillfälle att bädda i gästrummet igen, hurra!) har vi åter landat i en mer stillsam vardag. Temperaturen har stadigt pekat neråt de senaste dagarna och då den i morse var väldigt nära -30° har vi helt enkelt fått nöja oss med att hitta på sysselsättning innanför husets fyra väggar.  Man blir ju lite småmossig i takt med att syrenivån sjunker på grund av eldandet i spisarna och det skulle verkligen vara uppfriskande att ta sig ut en liten sväng, men lite får nog temperaturen snällt ta och stiga innan V får hänga med ut. 

Man vet för övrigt att man är i behov av stimulans när man blir besviken över att veckans rådgivningstid blir inställd. Det var liksom en av höjdpunkterna på denna veckans program... Eftersom vi var ensamma hemma med V trötsade jag mig med att bjuda ner mamma och pappa på lite våfflor vuxet socialt utbyte samt någon som ville underhålla V en liten stund. Dagar som denna, då vi varit på tumis hela dagen utan extra program och dessutom sovit rätt dåligt kan jag känna att fantasin när det kommer till underhållning av bebé i något skede börjar tryta så då är det alltid välkommet med ett par extra händer. Och V verkar inte annat än stormförtjust över att få mötas av ett "nytt" glatt ansikte ibland när denna morsas repertoar börjar sina. 

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny