☰ meny

vinterpromenader, pulkaåkning och kickoff

14.01.2019 kl. 14:46

En trevlig vinterhelg har passerat. Inte för att vardag och helg skiljs åt så hemskt mycket för min del då jag är hemma med Vidar, men den främsta och bästa skillnaden är förstås att K också är hemma på veckoslutet. Så det har både funnits tid för familjehäng men även program på skilda håll, vilket jag tycker är bra. Att man inte konstant gör allt som en enhet utan även har individuella påhitt att greja med. Förutom att vi slappat framför en serie (Orphan Black) jag nyligen börjat följa, pusslat, ätit pancakes och träffat Vidars kusiner och en del småkusiner har även detta skett under helgens ljusa timmar: 

I fredags var det vackert väder, så då passade vi på att dra iväg ut en sväng. Är ju långt ifrån alla dagar jag orkar ta tag i projektet att palta på oss och komma iväg ut då den processen inte brukar vara så poppis hos husets lilleman men väl ute är det nog alltid värt det!

Tog ungefär fem röda, så hade jag som vanligt katten i släptåg. 

Gick förbi dessa och börja osökt nynna på "Sov du lilla VidARung". Känns bra att äntligen få utlopp för min talang då det gäller att memorera barnvisor, ramsor och diverse intron till barnprogram. Kisse har förr, innan det fanns barn i huset, inte varit så imponerad av detta men nu känner jag att jag verkligen kan briljera, haha. 

Som vanligt, med katten i släptåg, blev det ingen lång promenad eftersom Lana inte ger sig med sitt jamande innan man vänner hemåt igen. Stolt som en tupp vallar hon dock hem en igen, då man äntligen fattat att vända siktet hemåt. 

På lördagen ringde mamma och meddelade att de hade en liten utedag uppe hos dem så vi var inte sena att packa på oss ytterkläderna och dra upp för backen tll dem. Korvgrillning i blomgryta? Javisst!

Vidar var naturligtvis också med, någonstans där under alla lager av varma kläder. 

Och medan han sov sött på trappan race:ade vi andra ner för backen i full fart. Var ett sjukt bra, näst intill farligt, glid då ingen hade sandat vägen. 

Väldigt tacksamt med en familj där barnasinnet är på topp!

Söndagen gick i scoutingens tema, då vi ordnade kickoff för ledartemat i vår kår. Vi började dagen med yoga och fortsatte sedan med brunch, planeringsmöte och massage. Viktigt att ta hand om kårens stöttepelare som ser till att verksamheten rullar! 

 

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny