☰ meny

mina top nio på instagram

21.12.2018 kl. 11:00

Låt oss som mången annan, ta ett kick på vad som har landat i topp nio på instagram det här året. Föga överraskande är bilderna väldigt gravid- och babyrelaterade, det blev ju slutligen bara en månad (januari) på hela året som inte kretsade kring det på ett eller annat vis. Egentligen kvalade även tomtebilden jag laddade upp igår in på en stadig delad femte plats på listan, men då jag redan hade sammanställt dessa orkar jag inte ändra, och tänker att det knappelunda är någon som bryr sig. Men topp nio var det ja, låt oss ta en titt! 

Plats 9: "två som varit på sleepover och sovit gott gott gott. ✨" • 146 ♥ •  På plats nio landade denna bild som är tagen hemma hos min mamma och pappa, där jag och Vidar hade övernattat då pappa fest i huset. Sov som kungar gjorde vi bägge, så notera: sov över hos mamma och pappa oftare. 

Plats 8: "inleder trettiosjätte veckan av detta producentuppdrag. Villkoren och arbetsfördelningen har väl stundvis varit lite sisådär (en är ju liksom anställd 24/7), men överlag har det varit mindre kneg än jag förväntat mig (hittills). Tänker dock inte sticka under stol med att jag ser fram emot dagen då jag får sova på mage, äta en ost- & charkbricka samt ta mig ett litet glas rödvin igen. Hösten, skönt att du är här!" • 151 ♥ • Jag närmade mig slutet av graviditeten och drömde om vad jag skulle göra sen. Så skönt att kunna ligga på mage igen!

Plats 7: "förväntar mig frukost på sängen om ett år." • 153 ♥ • På plats sju hittar vi en bild jag lade ut på morsdagen och egentligen den första som tydligt avslöjar vad som komma skall, så det blev klart en like-magnet. Hade även lagt ut en lite mer sneaky bild ett par veckor innan, men där var det nog inte alla som märkte. Detta är också den enda bild på hela listan som är tagen under de första 2/3 av året. Säger rätt mycket om var inspirationsnivån under vårvintern, våren och sommaren låg. Var trött som en gnu och det speglades nog rätt bra i flödet också. 

Plats 6: "när alla massproducerade babygym antingen är hiskeligt fula eller ruskigt dyra får man väl knåpa ihop en egen version istället." • 157 ♥ • Plats nummer sex bjuder på en bild på vårt babygym vi snickrade ihop då vi inte hittade något nyproducerat som vi gillade. Är nöjd med resultatet och numer gillar faktiskt Vidar att ligga och leka här så känns inte som ett bortkastat projekt.

Plats 5: "Nedräkningen för sista tiden på tumanhand har börjat. ✨Foto taget av fantastiska @julialillqvistphoto - en mer jordnära fotograf som skapar magi med sin kamera får en leta långt och länge efter." • 161 ♥ • Ungefär en vecka innan Vidar föddes hade vi bokat in en fotografering med Julia. Hade själv inte orkat ta mig an projektet att "ordentliga" bilder på oss under graviditeten så är väldigt glad över att vi har dessa fina att titta tillbaka på. På femte plats landade denna bild. 

Plats 4: "det finns ett ordspråk som lyder "det finaste man har lägger man på bordet... eller i farmors gamla mangelkorg" ✨" • 165 ♥ • På plats fyra hittar vi en fem dagar gammal liten Vidde Vids. Alltså vilket litet knytt! Betydligt mer hull på benen så här tre månader senare. 

Plats 3: "nybs nybbe nybert ❤Första bilden tagen av @julialillqvistphoto" • 176 ♥ • Tredje mest gillades en bildduo där den första bilden (ovan) även den är tagen av Julia och på den andra bilden var Vidar återigen slängd i mangelkorgen och såg allmänt gullig ut. 

Plats 2: "Hittade en ljuskrona på loppis idag och fick lust att skapa en egen Luciabild tillsammans med Vidar. Allt lugnt så långt, men måste medge att det inte var den mest strålande (hehe) idén att i brudklänning kånka barnvagn, rekvisita och kamerautrustning in i skogen. Tog cirka tre sekunder innan Vidde Vids var missnöjd och vi fick packa ihop allt och tråckla oss hem igen. Men en bild fick vi i varje fall till! Kronan hänger på sned, ett ljus har slocknat och skärpet lossnat - men tänker att det symboliserar det perfekt operfekta småbarnslivet rätt väl. Glad Lucia!" • 259 ♥ • Nästmest gillades min luciabild vi tog för ett par veckor sedan. 

Plats 1: "Det blev varken att äta karamell eller åka karusell på årets höstmarknad, utan istället en svängom på operationsbordet. Men nu är han här och vi mår fint!✨" • 297 ♥ •  Och på första plats landar bilden jag lade upp då vi berättade att Vidar var här!

Om du vill följa  mig på instagram hittas jag på kontot @miltonmiilo. 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny