☰ meny

en personlig julkalender

01.12.2018 kl. 22:39

Första december! Här kommer ett, kanske aningen sent, litet tips på hur man kan knåpa ihop en personlig julkalender. Fylld med minnen istället för prylar, och kostar en relativt liten peng. 

Denna kalender kräver en aning förberedelser, då jag gick igenom mitt fotoarkiv och beställde hem ett gäng bilder på förhand. Sedan packade jag in en kattmatslåda i paketeringspapper som hade kommit med i en beställning jag fått hem samt stämplade en hälsning på lådans framsida. 

Slutligen fyllde jag tjugofyra kuvert med bilder, numrerade dem och radade in dem i lådan. 

Så på med ett rött snöre, och klart är kalenderpaketet! Nu förstår jag ju att detta kalendertips kommer lite sent omsider, men kanske något att lägga bakom örat till nästa jul? Verkade åtminstone vara en uppskattad lillajulsgåva hos mottagarna som fick kalendrarna jag knåpade ihop. 

Kommentarer (2)
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Fin ide. Min fru brukar hänga upp ett rep med 24 små paket på väggen åt barnet som julkalender. Det är också traditionellt.
Mikael01.12.18 kl. 23:12
Ja, detta uppskattade vi jättemycket! Vi väntar med spänning på att få öppna kuverten.
Tack!
Mormor02.12.18 kl. 20:25

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny