☰ meny

winter wonderland & pepparkakor

28.11.2018 kl. 08:44

Snötäcket som bäddat in vår gård och hela näromgivningen just nu är verkligen ljuvligt så passade igår på att kila ut i solskenet en liten stund. Känns ju nästan som att vi snabbspolat tiden fram till januari med all den gnistrande snön och solskenet. Hade glömt att november överhuvudtaget kunde bjuda på något dylikt. Har även börjat kicka igång julmyset så här smått här hemma då jag drog fram den första satsen pepparkaksdeg. Ackompanjerade baket med att lyssna på poddarna En Underbar Pods och Billgren Woods julavsnitt och kunde verkligen relatera till det där som Clara säger om viljan att skapa julmagi både för sig själv men framför allt för sina nära och kära. Har bland annat pysslat julkalendrar samt planerat lite adventsmys som jag gärna skulle vilja hinna med i december.

Idag är det dock inte särskilt mycket magi på agendan. Förkylningen som redan härjat runt i familjen ett par dagar lyckades bita tag i mig, så nu väntar enbart soffhäng, mycket vila och inmundigande av clementiner och te i hopp om att friska till inför helgens dop. Tyckte mig notera att filmen Coco finns att se på Viaplay, så det låter som en alldeles rimlig aktivitet att hänge sig åt härnäst. 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 2 med bokstäver:

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny