☰ meny

inspiration inför dopet

22.11.2018 kl. 22:20

Bildkällor: 1 / 2 / 3 / 45 / 6 / 7 / 8

Med det stundandet dopet på schemat om drygt en vecka har jag på sistone samlat på mig inspiration inför Vidars första fest. K har antagligen i sitt stilla sinne undrat varför jag inte kan nöja mig med ett "vanligt kaffekalas", men de som känner mig vet nog vid det här laget att anspråkslöshet i kombination med fest inte riktigt är min melodi. Har jag dessutom tillbringat största delen av detta år med att vara gravid och få ett barn till världen anser jag mig ha all rätt att kräma på precis hur mycket jag vill (ja, det är det extravaganta Lejonet i mig som talar, hehe).  Har dessutom inte fått ställa till med någon större festlighet sedan nyårsafton 2016, så tycker ju sannerligen att det börjar vara på tiden för kalas!

Men ja, inspiration till dopfesten var det ju jag skulle skriva om. Utan att avslöja för mycket (överraskningsmoment för gästerna är naturligtvis ett måste när jag är i farten) har jag en tanke om att dekorationerna och serveringen får låta sig inspireras av skogen då även betydelsen av Vidars namn går att hämta därifrån. Tänker mig även inslag av lillajul (då festen infaller den dagen), roliga aktiviteter för både stora och små (kommer jag någonsin ordna en fest utan ett quiz?), en bra spellista (tips?) samt det viktigaste av allt: ingen jäkla sockermassa i doptårtan.

Något annat viktigt en nybörjare av dopplanering bör tänka på?

 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 1 med bokstäver:

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny