☰ meny

två månader i Vidars värld

21.11.2018 kl. 21:16

Igår blev vår lilla Vidar redan två månader gammal och enligt min nya tradition knåpade jag ihop en temabild för "månadsprojektet" som numer går under hashtaggen #vidarsvärld på instagram. Har som målsättning att knäppa av en sådan bild i månaden, men om lusten och inspirationen faller på kanske det blir oftare, får se. Kommentera gärna om det är någon viss typ av fantasilandskap ni vill att jag skall försöka skapa.

Precis som "alla" säger har tiden gått förvånandsvärt fort, men det är inget jag sörjer desto mer då jag tycker han blir allt roligare att hänga med för varje dag som går. Nu har han börjat följa aktivt med med blicken, blivit allt mer stadig i nacken, ler massor och gillar när vi sjunger för honom. På dagens råggivningsbesök fick vi konstaterat att han passerat sex kilos gränsen, så växer så det knakar gör han också. För den intressesmurf som fortfarande hänger kvar så här långt i babydokumentationen kan jag även meddela att han börjat sova allt längre om nätterna, upp till 4-5 timmar, vilket är riktigt skönt (vet att jag redan skrev detta i ett tidigare inlägg, men vill även samla detta för mig själv på "ett och samma ställle"). 

Får se vad det kommande månaden för med sig, åtminstone skall rejält med julmys introduceras i lillkillens liv!

Kommentarer (0)
Skriv siffran 1 med bokstäver:

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny