☰ meny

saker jag ser fram emot i november

08.11.2018 kl. 15:53

Idag inleder Vidar sin åttonde vecka här i jordelivet och dagen till ära sov han hela tre timmar i ett kör i natt. Har ej hänt sedan någonsin*. Trots att det tog två timmar att somna om mellan dessa sovpass vaknade jag trots allt vid gott mod. Hoppas på en snöbollseffekt som skulle leda till allt längre sovstunder efter hand och således även mer sömn i kroppen för detta moderskap. 

Och med detta goda humör i kroppen tänkte jag lista några grejer som jag ser fram emot nu under årets gråaste månad. Tänker att november inte alls behöver vara så pjåkig bara man lägger manken till och knuffar undan tankarna på det deppiga vädret och mörkret.

Så utöver det givna babyumgänget ser jag fram emot:  

✨ Scouthäng med kårens ledare. Ikväll skall jag iväg på städtalko av kårlokalen med pizza som belöning. Ser kanske lite mer fram emot pizzan och snarvlet med shakki än själva städandet men är faktiskt inte så kinkig då det erbjuds en liten omväxling i vardagen. Nästa vecka har vi bastukväll tillsammans, kul!

✨ Bokkalaset. Helt suveränt att det ordnas ett så fint litteraturevenemang här i trakten, så självklart vill jag gå en sväng på detta kalas. Hinner av naturliga skäl inte plöja hela programmet, men ser fram emot några föreläsningar på lördagen! 

Fest! Har blivit bjuden på inflyttningsfest och det skall bli så trevligt att få en anledning aff snoffsa till sig lite och hänga med andra ~vuxna personer~. Blir knappast en särledes fartfylld eller sen tillställning för min del, men hur mysig lilla Vidar än är ser jag mycket fram emot lite social samvaro som ligger på en annan nivå än vad det gör med en knappa två månader gammal person. 

✨ Dejtkväll med mannen. Vi har utlovats barnvakt för ett par timmar så att vi kan gå och kolla del två av Fantastic beasts på bio. Hoppas på att Köttkontrollens Meatbar har öppnat tills dess så att vi även kunde klämma in en sväng där för en tapastallrik. 

Vad ser du fram emot i november?


*dvs. sedan barnet kom till världen.

Kommentarer (1)
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Att få träffa dig och din avkomma!
fia08.11.18 kl. 20:15
men gud jaaa! inser ju att det är kanske det bästa av allt den här månaden!
09.11.18 14:45

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny