☰ meny

lugnet efter stormen

07.11.2018 kl. 14:04

Grått och disigt väder får kompas med lika gråa bilder. Idag har vi tagit det riktigt piano hela dagen med gott samvete, då de senaste dygnen varit lite väl dramatiska. Olycksfågeln Lana var nämligen spårlöst försvunnen i två dygn och med hennes oturshistorik (med denna händelse i spetsen) kunde jag omöjligen ta det lugnt utan målade upp alla tänkbara skräckscenarion i mitt huvud. Eftersom jag håller mina katter cirka lika heliga som korna i Indien kunde jag naturligtvis inte bara sitta hemma och vänta in situationen utan packade bebis i bärsjalen och så finkammade vi de närmsta skogarna utan något som helst resultat förutom ett par liter trattkantareller.  

Nu visade sig det dock att inget hemskare hade hänt än att hon bara varit för nyfiken för sitt eget bästa och efter två dygn inlåst i grannens cykelförråd kunde hon helskinnad komma hem igen. Så allt väl till slut, trots att människorna i detta hushåll hann bli lite väl skärrade. Men är ju omöjligt att inte älska kattrackarn fastän hon ger en hjärtsnyrp med minst ett halvårs mellanrum. Har hänt så mycket olyckor med denna katt att jag sakta undrar hur många av de nio liven som redan är förbrukade. 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 10 med bokstäver:

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny