☰ meny

en fredagslista

26.10.2018 kl. 20:37

→ Vad har du på dig?
Faktiskt ordentliga kläder för en gångs skull, eftersom vi skulle gå på utställning på förmiddagen. Skjorta och leggings - jeansen fick nämligen flyga av så fort vi kom hem igen. 

→ Vad lyssnar du på idag?
Babygnäll som pågått hela eftermiddagen. Fast till kvällen ersattes det av lite jazz ur högtalarna istället, viktigt att variera sina intryck förstår ni. 

→ Vad är du på för humör?
Ganska trött, men i övrigt rätt nöjd. Med fredagstacos i magen och vetskapen om att mannen tar ett av matningspassen i natt kan man ju inte klaga.

→ Helgens planer?
Sova och gå på loppis. Hoppas starkt på att vi skulle orka få ihop en gemensam frukost med lilla familjen också. 

→ Vad var det roligaste som hände denna vecka?
Det här låter väl kanske lite absurt, men efter att ha hängt en hel vecka enbart hemma (med undantag för besöket uppe hos mamma en förmiddag) njöt jag något oerhört av att låångsamt gå i butiken och pilla på diverse förpackningar och fundera på helgens matinköp. Eeh. Mannen blev riktigt frustrerad på att jag tog så lång tid på mig och zickzackade mellan hyllorna. Kan väl inte säga annat än nivån på vilken typ av underhållning som krävs är något låg för tillfället. :--)

→ Veckans fundering?
Det är inte bara min underhållningsnivå som är låg just nu - tankekapaciteten följer samma standard så minns knappt vad jag tänkt på under veckan. Men en sak som faktiskt slagit mig är hur rent mitt hår har hållits på senaste tiden. Har inte tvättat det sen i lördags, det vill säga på en vecka. Tack för det hormoner, eller vad det nu sen är som spökar. 

Dop har jag också fnulat på en aning. Vi har gjort en deal med Kisse: han får smörgåstårtor till serveringen om jag får fria händer att hitta på några roliga programpunkter. Försökte insistera på att nittiotalet ringde och ville ha dem tillbaka, men men, så länge alla är nöjda och glada osv... 

Bilderna tagna under dagens lopp.
Listan snodde jag skamlöst utav Jenna, som i sin tur knyst den av Peppe

Kommentarer (1)
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Vau foto på bibban! Vem var det som ställde ut?
fia01.11.18 kl. 21:28
Der var Mia Falck som ställde ut porträtfotografier där :)
09.11.18 14:45

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny