☰ meny

en månad med vidar

20.10.2018 kl. 18:00

Idag är det prick en månad sedan Vidar kom till världen. Är ju lite utav en kliché att säga, men oj vad de här första veckorna har gått fort. En dag kan liksom lätt försvinna i enbart matning, blöjbyten, tröstande samt oändligt långa stunder en bara sitter och glor på sin avkomma. Och kanske en liten tupplur då och då. 

Överlag är det så här långt en riktigt nöjd och glad liten en månaders grabb vi har att göra med, fastän några nätter har varit av det mer kämpigare slaget. Men det beror väl delvis på att jag själv är en obotlig sömntuta som ännu inte riktigt vant mig vid att jag måste stiga upp några gånger varje natt. Funkar liksom inte att sova räv, som jag gjort en hel del gånger med katterna och låtit mannen stiga upp och släppa ut dem medan jag själv snarkat vidare. Schysst fru här, hej! 

En månaders dagen har vi "firat" i dagarna två med besöksmaraton och bland annat har Vidar fått mysa med sina blivande gudmödrar. Skall fortsätta kvällen med att skrapa ihop vad jag hittar i kylen och försöka skapa något som liknar pizza - festligare än så blir inte denna lördag, men alldeles lagom för oss. Lär ju komma en hel rad mer månader att fira, vilket jag åtminstone hade tänkt dokumentera med någon form av fantasifotografi som här ovan. Vad de kommande månderna har att komma med återstår att se. Mot oändligheten och Vidar(e). 

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny