☰ meny

om dagen före dagen

06.10.2018 kl. 19:51

Jag tänkte vi kunde backa banet en aning. Närmare bestämt dryga två veckor till den nittionde september, dagen innan vi lilla V skulle komma till världen. Så konstig känsla, att vakna och veta med säkerhet att dagen därpå är dagen då vi åker in till förlossningen. 

Inledde dagen starkt med att bara ligga och vila. Det främsta (och typ enda) jag blivit tipsad om att passa på att göra medan jag ännu hade chansen - inte mig emot. 

En liten selfie för att dokumentera magen på det. 

Sedan blev det frukostdags och jag slog mig ner vid datorn för att besvara några mejl som jag hade skjutit upp allt för länge. Men kände att det var nu eller aldrig, då en aldrig kunde veta hur det kommande babylivet skulle te sig. 

Sedan tillbaka till sängen för att fortsätta vilandet, här tillsammans med Lana. Den här katten alltså, undrar nästan om det är hennes eller mitt beteende som har ändrat mer de senaste veckorna. Känns som det lutar åt katten. 

Eftersom jag visste att vi skulle in till bb dagen därpå, var det ändå lite grejer jag ville få gjort annat än bara vila. Som att fixa lite i barnrummet till exempel. 

Och plantera några höstblommor vid trappan. Ambitionsnivån var rätt låg i år, så detta fick duga mer än väl. 

Slutligen hade jag på min to do-lista att ta en sista polaroidbild på magen. Den som följer mig på instagram har kanske noterat att jag haft det som ett litet återkommande tema de senaste månaderna. 

Till kvällen begav vi oss över till granngården och dessa två busar. 

Morötter skulle skördas.. 

.. blommor skulle sniffas på, 

och häxsoppa skulle kokas i en vattenpöl i berget. Mycket viktiga bedrifter som ni säkert kan förstå!

Slutligen gick vi in för ytterligare mys och bastubad. En bra sista kväll innan det var dags för familjetillökningen. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

☰ meny