☰ meny

en vecka av mysiga stunder

27.09.2018 kl. 17:49

Idag är det en vecka sedan lilla V kom till världen och det känns som det enda vi gjort här hemma är myst, myst, myst. Inte mig emot då det stundvis stormat riktigt höstruskigt där ute. 

Fördelen med att flytta till ett gammalt hus är alla fynd man kan göra då man rotar lite på vinden. Som denna gamla mangelkorg som nu får fungera som sovplats då vi hänger i köket eller vardagsrummet. Här inmundigades äntligen morgonkaffet framför vedspisen efter en lång morgon av amning, blöjbyten och joddlas innan vi kom till ro igen. 

Härom kvällen unnade jag mig ett liiitet glas vin till middagen (nej, inte i närheten av någon amning och ja, ackompanjerat av säkert en liter vatten - så ta're lugnt). Blev nästan tårögd av första klunken och var så salig att jag knappt sa ett ord under hela middagen. :--) Eh, kan eventuellt ha saknat att ta mig ett litet glas middagsvin då och då under det gångna året. 

En av de trevligare omställningarna så här i slutet av graviditeten och efter förlossningen är att Lana gått från att vara så där lite småpottig (så där som katter i allmänhet kan vara, ni vet) till att ha en mycket snällare och mjukare approach. Nu hänger hon mer än gärna i samma rum som mig och bebé och ligger gärna och myser tillsammans med oss på ett lagom avstånd.  

Det var den lilla vardags- och mysuppdateringen från Sutarkulla. Vi fortsätter på samma linje!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

☰ meny