☰ meny

han är här!

24.09.2018 kl. 08:03

Det blev med väldigt kort varsel från det senaste inlägget som vårt barn kom till världen. På tisdagen fick vi det slutgiltiga budet att det blir kejsarsnitt och redan på torsdag morgon åkte vi in till förlossningsavdelningen på Lojo sjukhus. Hela operationen förlöpte smidigt (förutom att det så där ut min synvinkel kändes som att de möblerade om hela min buk) utan några komplikationer och kring 10 på morgonen den 20.9 var har här!  Så fin och så självklar.

Hittills har han gått under smeknamnet Nybert - en namnlek på efternamnet, samt en rad olika smeknamn på det, bland annat Nybbe, Nysä, Nybs (ja, älskar smeknamn). Att komma på det riktiga namnet har varit lite klurigare, men igår kväll, när vi för första gången hade tänk bänka oss framför teven en liten stund men det visade sig att den inte fungerade, tog vi tag i vår långa namnlista vi plitat ner. Betade sakta av den till fyra favoritnamn per man (eh, ja är kanske lite mycket med den ursprungliga listan innehöll närmare 40 namn..) och slutligen endades vi om ett som vi båda gillar. Nu skall vi bara smaka på det någon dag för att känna om det verkligen känns rätt. 

Hade en tanke om att det hade varit roligt att spara namnet som en överraskning till dopet, men tror jag inte vågar göra det i och med att det känns som att det råder en enorm babyboom i bekantskapskretsen just nu. Vore ju lite snopet om någon "allt för nära" snodde namnet innan oss då vi trots allt bor på en ganska liten ort. 

Nu skall vi mysa vidare i vår lilla bubbla, på återseende!

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Hej Nybert! Ojoj, vad spännande att få höra vad han ska heta (så där officiellt, antar att Nybert kommer hänga kvar en tid). Jag väntar ivrigt! :D
Leona24.09.18 kl. 09:12
Snart kommer avslöjandet ;)
27.09.18 18:20
Grattis till den sötaste lilla killen! :)
Anonymous24.09.18 kl. 10:00
tack så mycket!
27.09.18 18:20
grattis :)
N26.09.18 kl. 09:54
tack! :)
27.09.18 18:20

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

☰ meny