☰ meny

att bli totalt överraskad

16.09.2018 kl. 18:54

Idag styrde jag stegen hem till Riina med siktet på lite anspråkslöst söndagshäng, men blev totalt överlumpad när jag ringde på dörrklockan och hittade ett helt gäng vänner som ställt i ordning med överraskningsbrunch för mig. Blev alldeles rörd av att de tagit sig till Karis från allt från Jakobstad till Åbo och Helsingfors för min skull. 

Vi känner väl varanda rätt så bra i min kompiskrets vid det här laget och en massa god mat är inget som någon tackar nej till i första taget. Bubbel, paj, bakverk, smoothies och annat gott bjöds det på. 

Sedan blev det gissningslek med temat när bebé dyker upp. Gissningarna landade på allt mellan 28.9-15.10 så vi får se när hen ämnar dyka upp. Har själv två olika teorier, men vilken jag tror mer på vet jag bättre imorgon efter att jag träffat en läkare. Vi får se! Något mellan ovan nämnda datum känns i alla fall ganska sannolikt. 

Därpå följde presentöppning. 

Fick så fina gåvor, tack! Kategorin barnböcker med vackra illustrationer hör ju nog utan vidare till en av mina favoritgenrer inom litteraturen. 

Avslutningsvis satt vi och fnulade på namn en stund och kollade upp vad alternativen skulle vara om vi utgick från dagarna vi gissat som födelsedatum samt vem som har namnsdag då. Håhå, det här med namn alltså. Inte lätt. 

Så roligt att få träffa detta lilla gäng som fixat så fint, fast det egentligen hade behövts en handfull timmar till för att hinna snacka om allt man skulle vilja prata om. Tack för en fin överraskning! ♥

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

☰ meny