☰ meny

en plats för vila

06.09.2018 kl. 21:38

Är det något jag fått höra (nästan till lust och leda) är det hur jag skall passa på att vila nu för sen lär det inte bli tid för det. Men är ju inte den som är den, så har inga problem med att placera vila högst upp på to do-listan just nu och dessutom känns vilostunderna extra lockande då vi tillfälligt flyttat vårt sovrum till salen och dessutom skaffat en ny säng. 

Den nya sängen till ära, passade vi även på att skaffa nya sängkläder och den gräsliga sänggaveln i svart konstläder var jag snabb att täcka in med ett linnelakan. Låter kanske motstridigt att gå och skaffa ny säng med en gavel en inte gillar, men visste från början att det skulle vara svårt att hitta en gavel jag gillar så gick in med inställningen att den ändå skulle täckas in. 

Bröllopsdagsblommorna har fått ta plats invid sängen. Kisse hade rart nog försökt välja blommor som matchade min brudbukett. 

Av mig fick K ett citat jag kommit över på pinterest som jag tryckt upp och ramat in. Han undrade med glimten i ögat om de inte hamnar i "carpe diem"-kategorin som jag kan känna en viss liten avsmak gentemot, men jag vet inte. Kanske är det lite cheesy? Men sen är min hjärna inte riktigt sig själv just nu. För tillfället gillar jag citatet i alla fall, tyckte det passade fint på oss.

Det sympatiska uttermotivet är illustrerat av Maja Säfström, skulle seriöst kunna klicka hem cirka allt i hennes webbshop - så fina motiv. 

Även Louie har godkänt den nya viloplatsen och tar varje tillfälle i akt att smita upp i sängen. Men jag förstår honom, för det känns onekligen som husets bästa plats just nu. 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Vad mysigt ni har det! Tycker citatet är fint, inte cheesy :)
Linda07.09.18 kl. 07:13
tack linda! kanske jag vågar låta dem hänga kvar då :D
14.09.18 10:34

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

☰ meny