☰ meny

ratatas lista om hösten

28.08.2018 kl. 20:30

Vad är dina mål i höst?
→ föda ett barn och hålla det vid liv, några fler målsättningar än så tänker jag verkligen inte ha.

Vad ser du mest fram emot?
→ att ta det så lugnt det bara går, elda i vedspisen, mysa och bara skrota runt här hemma utan att åstadkomma några desto större bedrifter. Ja, och så välkomna en ny person till familjen, såklart. Och herregud, tänkte nästan glömma! Ser även väldigt, väldigt mycket fram emot att äntligen kunna sova på mage igen samt att duka upp en rejäl ost- och charkbricka och ta mig ett litet glas rödvin. 

Känner du dig klar med sommaren?
→ jajamän! Känner absolut inget vemod i att sommaren tar slut och älskar den här tiden på året då sommaren skiftar mot höst och kvällarna blir mörkare och dagarna allt svalare. 

Hur såg din höst ut för ett år sedan?
→ ärligt talat, var den inte allt för munter. Hände några tråkigheter (som bl.a. detta för jävliga) och för att hålla huvudet i styr och tankarna på annat kompenserade jag med att jobba ohemult mycket. Så tja, bättre höstar har en ju haft. 


Hur såg din höst ut för fem år sedan?
→ Om vi backar fem år, landar vi mitt i studietiden och 2013, årenas år, haha. De enda egentliga plikter jag hade var väl att komma ihåg att betala hyran och kamma in tillräckligt många studiepoäng och utöver det levde jag nog mest loppan skulle jag våga påstå. Satt med i styrelsen för bästa studieföreningen, sprang på allt från slush till bissebingo med klasskompisar och åkte på turné med ett band genom Estland och Lettland, bland annat. Och så var jag väl hem till Karis och pussade på min blivande man mellan varven också, ajaj hörni, det var nog en bra höst. Hittade ett par gamla videoklipp från studietiden att nostalgisera tillbaka med, som detta sju år gamla klipp när vi hade glöggkväll eller när vi gick på halloweenmaskerad och förfestade i min tölölägenhet. Kan komma på mig själv att sakna den litegrann ibland, var en mycket trevlig bostad med gulligaste gamla hyrsvärden som hade en likadan skepparmössa som mig. 

Vad var bäst och sämst med sommaren?
→ det bästa var nog helt klart att jag äntligen fick prova på konceptet semester! Det som var mindre kul var den olidliga värmen, som nog inte undgått någon. Tillbringade största delen av ledigheten under fläkten, raklång på soffan. 

Vad för kultur har du tänkt konsumera i höst?
→ misstänker att det främst blir kultur som kan konsumeras på hemmaplan, så som poddar, filmer och serier. Om ens det? Kan man räkna med tid för kultur som nybliven förälder? 

Vad blir ditt mest använda plagg i höst?
→ antagligen det mjukaste som går att hitta i garderoben så som leggings, yllesockor och min morgonrock. Yes, stilen kommer antagligen vara i topp. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

☰ meny