☰ meny

de senaste spridda tankarna

02.02.2018 kl. 09:00

Hade laddat upp med massor jag hade tänkt skriva om, men så kraschade min nyaste hårdskiva med alla bilder från hela julledigheten och inspirationen gick ur mig som luften ur en trasig ballong. Så några vackra vinterbilder har det inte blivit tagna, därför följer här istället några rutor ur telefonen ackompanjerat av lite spridda tankar och grejer från den senaste tiden.

 • Är det nu vintern kommer och stannar till maj? Hoppas inte. Vill ha en solig och njutig vår det här året. 
   
 • En av bästa morgnarna föregående månad: vaknade upp till ovanstående uppdukade frukost och det fanns t.o.m tända ljus (!!) på bordet. 
   
 • Har skaffat bokförare till mitt företag! Mitt liv känns ca 100 kg lättare och så ohemult skönt att få skyffla över pappersarbetet på någon som verkligen kan och vill och gör det bra. 
   
 • Har en ny hobby: astrologi, som nog inte en kotte i min närhet missat eftersom jag jämt insisterar på att få läsa av allas födelsekartor. Som förutspått (on the holy internet) förde dessutom månadsskiftets fullmåne med sig massa spännade grejer. 
   

 • Vad gick livet ut på innan vi skaffade katter? Våra lurviga yrväder som skjuter iväg som pilar över snödrivorna jagandes efter varandra, som klättrar i bykställningen och gungar i lakan samt alltid alltid kryper upp i famnen på en då man sitter vid köksbordet och har något annat för sig. Gör livet litet bättre, sju dagar i veckan.  
   
 • Knäppte på en daily mix-lista på spotify och ur högtalaren började snurra en massa gamla godingar som jag lyssnade på väldigt intensivt som lite-på-tjugo. Kände mig för en stund lika ung, fri och sorglös. Skulle dock ej byta tillbaka. 
   
 • Har påbörjat ett nytt kreativt litet projekt: Kariskartan 2.0. Skall visa sen när den är klar. 

 

De sista veckorna i januari, efter min semester, bjöd på förvånandssvärt mycket jobb (för att vara årets s.k. "lugnaste" månad) så i övrigt har jag försökt ta det lugnt mellan varven och exempelvis gosa ner mig med ett stycke brorson och bra bok i mina föräldrars säng. Bra koncept.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

☰ meny