☰ meny

en måndag som denna

13.11.2017 kl. 21:40

Så var det måndag igen. Dock en lite annorlunda än vanligt, då jag fick avbryta min arbetsdag halvvägs för att åka hem för att ta emot ett litet filmteam. Känner spontant att det snart får lov att räcka  med allmänna media-grejer jag medverkar i för i år, men detta var ändå för kul för att kunna tacka nej till. Hojtar till när den finns tillgänglig att kolla på. 

Annars då? Grämer mig lite över att jag tyvärr var tvungen att avboka min närvaro (fanns som tur andra vuxna på plats) på dagens scoutmöte. Vi skulle nämligen besöka vattentornet (som har en stjärnkikare!) och det visade sig vara alldeles stjärnklart ikväll. Tur för våra vussingar, mindre tur för mig. Det var dock ett nödvändigt "ont" från min sida eftersom jag var tvungen att peta in lite luft i min kalender då denna vecka verkligen svällt ut både på längden och bredden. Troligen dock sista full rulle-veckan för i år, så biter ihop. Semestern hägrar. 

Och vattentornet finns ju kvar. Skulle inte direkt säga upp vänskapen om någon t.ex. skulle vilja överraska mig med ett besök där om vi säger som så (det är snart jul). 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny