efter de första dagarna med ett sommarcafé

07.07.2017 kl. 08:54

Oj vad de senaste dagarna har gått. Hade tänkt skriva detta inlägg redan tidigare i veckan, men det har varit full rumba här på Sutarkulla från morgon till kväll. Har haft besök av både tidning och radio (går att lyssna här) och framför allt massor av kunder. Inte ens störtskurarna under gårdagen skrämde iväg folk, utan vi fick snällt bära in mer stolar till Gamla Farmors kök så alla fick plats under tak. 

Är alldeles överväldigad över hur många som redan hittat till oss och då har vi fortfarande många dagar kvar som vi har öppet. Jag hade liksom föreställt mig att jag skulle få många ensamma stunder på verandan då jag lika gärna kan pynja på med andra små jobb som skall bli klara, men här har det varit en konstant kundström mer eller mindre hela dagarna bara några minuter efter (och igår till och med före) vi öppnat. Verkligen jätteroligt och ett lyxproblem, så hoppas mina fotokunder har en gnutta överseende - jag betar av allt redigeringsjobb så fort jag bara kan mellan varven. 

De senaste dagarna har varit jätteroliga och som grädde på moset har vi haft hjälp av familjens yngsta medlem som bland annat fått hjälpa att bära in disk. Här får helt enkelt alla hjälpas åt och det tycker jag är fantastiskt mysigt. Till och med katterna hängde med till trollskogen med ett gäng gäster härom dagen. 

Så här såg det ut i måndags när vi skulle ta några pressbilder. Höll på att dö av skratt då Leonel tyckte han skulle ställa sig rakt framför kameran och sedan stod stilla som ett ljus och poserade: 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

☰ meny