efter de första dagarna med ett sommarcafé

07.07.2017 kl. 08:54

Oj vad de senaste dagarna har gått. Hade tänkt skriva detta inlägg redan tidigare i veckan, men det har varit full rumba här på Sutarkulla från morgon till kväll. Har haft besök av både tidning och radio (går att lyssna här) och framför allt massor av kunder. Inte ens störtskurarna under gårdagen skrämde iväg folk, utan vi fick snällt bära in mer stolar till Gamla Farmors kök så alla fick plats under tak. 

Är alldeles överväldigad över hur många som redan hittat till oss och då har vi fortfarande många dagar kvar som vi har öppet. Jag hade liksom föreställt mig att jag skulle få många ensamma stunder på verandan då jag lika gärna kan pynja på med andra små jobb som skall bli klara, men här har det varit en konstant kundström mer eller mindre hela dagarna bara några minuter efter (och igår till och med före) vi öppnat. Verkligen jätteroligt och ett lyxproblem, så hoppas mina fotokunder har en gnutta överseende - jag betar av allt redigeringsjobb så fort jag bara kan mellan varven. 

De senaste dagarna har varit jätteroliga och som grädde på moset har vi haft hjälp av familjens yngsta medlem som bland annat fått hjälpa att bära in disk. Här får helt enkelt alla hjälpas åt och det tycker jag är fantastiskt mysigt. Till och med katterna hängde med till trollskogen med ett gäng gäster härom dagen. 

Så här såg det ut i måndags när vi skulle ta några pressbilder. Höll på att dö av skratt då Leonel tyckte han skulle ställa sig rakt framför kameran och sedan stod stilla som ett ljus och poserade: 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

 

 

 

 

 

Emilia Nyberg heter jag, men har en tendens att lystra aningen bättre till Miilo. Är en kreativ mångsysslare, fotograf, scout, husägare, fru och Karisbo i själ och hjärta. Bland annat.
Kan vifta på näsborrarna och är ​snäll för det mesta, förutom när mitt blodsocker är lågt. 

Denna blogg fungerar som min kreativa avlastningsyta, klotterplank och dagbok för tillfällen jag anser vara värda att minnas. En salig blandning av livet på landet, tankar & åsikter, projekt jag jobbar med och allmänt pladder. Samt en och annan kattbild där emellan. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Youtube: Livet på Sutarkulla
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.com

 bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

☰ meny