ett tjuvkik på trollskogen

04.07.2017 kl. 00:04

Huh, vad mosig jag är i kropp och själ just nu. Har flängt runt prick hela kvällen och grejat på gården inför sommarcaféets öppning imorgon. Dessutom fick jag inklämt kompishäng och två bröllopsfotograferingar under helgen, lite oklart faktiskt hur jag lyckades. 

Men att schemat varit fullspäckat, får jag skylla mig lite själv för. Bestämde mig nämligen för att bygga en trollskog i anslutning till cafét som är till för våra lite yngre gäster och som jag hoppas blir riktigt välbesökt under sommaren. Och detta har slukat en hel del tid - men roligt har det varit, speciellt när min lilla hjälpreda som syns här ovan hängt med. 

Imorgon öppnar vi, hoppas du vill komma på kaffe! Och..

→ Gilla oss gärna på facebook,
→ Följ oss på instagram,
→ och spana in vår hemsida!

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Ser trevligt ut på bilderna i alla fall!
Anonymous04.07.17 kl. 17:07

 

 

 

 

 

Emilia Nyberg heter jag, men har en tendens att lystra aningen bättre till Miilo. Är en kreativ mångsysslare, fotograf, scout, husägare, fru och Karisbo i själ och hjärta. Bland annat.
Kan vifta på näsborrarna och är ​snäll för det mesta, förutom när mitt blodsocker är lågt. 

Denna blogg fungerar som min kreativa avlastningsyta, klotterplank och dagbok för tillfällen jag anser vara värda att minnas. En salig blandning av livet på landet, tankar & åsikter, projekt jag jobbar med och allmänt pladder. Samt en och annan kattbild där emellan. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Youtube: Livet på Sutarkulla
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.com

 bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

☰ meny