ett tjuvkik på trollskogen

04.07.2017 kl. 00:04

Huh, vad mosig jag är i kropp och själ just nu. Har flängt runt prick hela kvällen och grejat på gården inför sommarcaféets öppning imorgon. Dessutom fick jag inklämt kompishäng och två bröllopsfotograferingar under helgen, lite oklart faktiskt hur jag lyckades. 

Men att schemat varit fullspäckat, får jag skylla mig lite själv för. Bestämde mig nämligen för att bygga en trollskog i anslutning till cafét som är till för våra lite yngre gäster och som jag hoppas blir riktigt välbesökt under sommaren. Och detta har slukat en hel del tid - men roligt har det varit, speciellt när min lilla hjälpreda som syns här ovan hängt med. 

Imorgon öppnar vi, hoppas du vill komma på kaffe! Och..

→ Gilla oss gärna på facebook,
→ Följ oss på instagram,
→ och spana in vår hemsida!

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Ser trevligt ut på bilderna i alla fall!
Anonymous04.07.17 kl. 17:07

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

☰ meny