Fotloose på Raseborgs sommarteater

29.06.2017 kl. 23:11

Är nyss hemkommen från årets premiär på Raseborgs sommarteater som detta år satte upp en finländsk urpremiär av föreställningen Fotloose. Det framkom inte i programbladet, men likt några år tillbaka har jag återigen fått äran att fotografera pressbilderna för programbladet och en del av marknadsföringen. Kul, då det i år var ett i synnerhet energiskt gäng på scenen! 

Eftersom bilderna till viss del var ganska beskärda och redigerade i programbladet tänkte jag passa på att ge ett smakprov av några orginal här ovan. I år var det verkligen ett extra färgglatt team jag fick föreviga i min kamera. 

För att nämna några ord om föreställningen var det en smula trögstartad till en början, men så fort den mer fartfyllda låten "Jag behöv en hjälte" brände av blev det liv på scen. Det bjöds på många skickliga dans- och sångnummer och en energi som hette duga. Med tanke på medelåldern var alla var jätteduktiga men det fanns nog några riktiga pärlor bland ensemblen som verkligen gav det lilla extra till föreställningen. Kan varmt rekommendera alla att gå och kika på detta - en riktig fin föreställning som gjord för glada sommarkvällar!

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Härliga bilder! Vad har du använt för objektiv till dessa bilder? (:
Emma30.06.17 kl. 08:47
tack emma! har använt 50mm med f/1.4 på porträtten samt ett vidvinkelobjektiv på actionbilderna.
04.07.17 00:13

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

☰ meny