Fotloose på Raseborgs sommarteater

29.06.2017 kl. 23:11

Är nyss hemkommen från årets premiär på Raseborgs sommarteater som detta år satte upp en finländsk urpremiär av föreställningen Fotloose. Det framkom inte i programbladet, men likt några år tillbaka har jag återigen fått äran att fotografera pressbilderna för programbladet och en del av marknadsföringen. Kul, då det i år var ett i synnerhet energiskt gäng på scenen! 

Eftersom bilderna till viss del var ganska beskärda och redigerade i programbladet tänkte jag passa på att ge ett smakprov av några orginal här ovan. I år var det verkligen ett extra färgglatt team jag fick föreviga i min kamera. 

För att nämna några ord om föreställningen var det en smula trögstartad till en början, men så fort den mer fartfyllda låten "Jag behöv en hjälte" brände av blev det liv på scen. Det bjöds på många skickliga dans- och sångnummer och en energi som hette duga. Med tanke på medelåldern var alla var jätteduktiga men det fanns nog några riktiga pärlor bland ensemblen som verkligen gav det lilla extra till föreställningen. Kan varmt rekommendera alla att gå och kika på detta - en riktig fin föreställning som gjord för glada sommarkvällar!

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Härliga bilder! Vad har du använt för objektiv till dessa bilder? (:
Emma30.06.17 kl. 08:47
tack emma! har använt 50mm med f/1.4 på porträtten samt ett vidvinkelobjektiv på actionbilderna.
04.07.17 00:13

 

 

 

 

 

Emilia Nyberg heter jag, men har en tendens att lystra aningen bättre till Miilo. Är en kreativ mångsysslare, fotograf, scout, husägare, fru och Karisbo i själ och hjärta. Bland annat.
Kan vifta på näsborrarna och är ​snäll för det mesta, förutom när mitt blodsocker är lågt. 

Denna blogg fungerar som min kreativa avlastningsyta, klotterplank och dagbok för tillfällen jag anser vara värda att minnas. En salig blandning av livet på landet, tankar & åsikter, projekt jag jobbar med och allmänt pladder. Samt en och annan kattbild där emellan. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Youtube: Livet på Sutarkulla
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.com

 bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

☰ meny