inför helgen

Publicerad 19.05.2017 kl. 12:10

Idag har jag "firmadag" och sitter och betar av fotojobb som skall redigeras. Hade en helt ljuvlig fotografering med en härlig familj förra helgen, så visar kanske upp någon ruta från det lite senare. 

Denna helg går främst i arbetets tecken, men det är okej för det är rätt kul grejer som händer: ikväll får vi besök av ett mc-gäng som skall bjudas på kaffe, imorgon blir det caféjobb samt kvällsjobb då pop&rock-linjen har en spelning på Norris som skall dokumenteras. Kom dit vet'ja! Och på söndag blir det en favorit i repris då jag fotograferar Raseborgs Sommarteaters pressbilder. Det blir tredje året på raken nu, och det är så himla kul med återkommande kunder som är nöjda. 

Känner att jag inte kan avsluta detta inlägg utan ett liten snack om dagens väder också. Alltså helt fantastiskt.  Blir nog en rejält förkortad arbetsdag för min del, en vet ju inte när det nästa gång är så här strålande fint och varmt. Tur att jag är min egen chef på denna firma. Tog redan en förlängd paus och gick ut i trädgården och myste med Lana och knäppte några bilder på "Släktträdet" som börjat slå ut i blom. 

Och på tal om trädgård! Härom dagen släppte Burning Hearts en ny singel, In My Garden, och idag kom hela det nya albumet ut. Så bra. Skall låta den snurra på repeat hela helgen. 

Ha en skön helg!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver?

 

 

 

Miilo kallas jag.


Kreativ mångsysslare och  Karisbo. Utbildad kulturproducent och fotograf. Är nybliven husägare och har tagit över gården Sutarkulla där det i åtta generationer huserat Nybergare. Gift med Kisse och har två katter som heter Lana och Louie.

I denna blogg skriver jag om livet på landet, tankar & åsikter, projekt jag jobbar med samt diverse kreativt och kulturellt snack.

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Youtube: Livet på Sutarkulla
Hemsida: emilianyberg.com

 

PÅ SEMESTER!
Jag har semester från mitt företag
och fotande under tiden 7-20.8.2017. 
Välkommen att boka mig igen
till sensommaren & hösten.

 

 bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

☰ meny