om winter gig & god affischeringssed

Publicerad 17.02.2017 kl. 10:25

Två små tips:

1. Lärkkulla pop&rock har gig på clubben ikväll och spelar allt från Elvis till Daft Punk. Showtime klockan 21, kom och lyssna!

2. Om det finns någon som behöver en affisch designad, gör jag det gärna på beställning. Smakprov här ovan. Bara att hojta till på elt.nyberg[at]gmail.com

Och så en tredje grej, som fick mig att morra till lite härom dagen. Gick nämligen förbi en anslagstavla där jag hade hängt upp en av dessa affischer och såg att ett pappersark för någon random arbiskurs var fastnålad tvärs över så att vår knappt syntes längre. Gott folk, låt mig härmed undervisa er i hur god affischeringssed lyder, ifall ni inte visste det från förr: man täcker aldrig in någon annans affisch så länge evenemanget  i fråga fortfarande är aktuellt. Varsågod att möblera om bäst du vill på anslagstavlan för att också få plats, men att täcka in andras grejer är bara helt enkelt inte schysst. 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver?
några vänner brukade studera på lärkkulla, så vi va ganska ofta på norris o titta på. de e nog en superkul linje. roliga fester hade dom också :D
elias18.02.17 kl. 17:41
oj, det kan jag tänkte mig att de har/hade. Nu måste jag ju dock vara vuxen och exemplarisk då jag jobbar där, men kan just tänka mig menon. Duktiga är de i alla fall, med bra drag på keikkorna!
21.02.17 15:38

 

 

 

 

START •
• AKTUELLT •
• UTSTÄLLNINGAR •
• BLOGGARKIV •
• CV •
• KONTAKT • 

 

 

Miilo kallas jag.


Kreativ mångsysslare, kulturproducent, kameranörd och Karisbo. Är nybliven husägare och har tagit över gården Sutarkulla där sex generationer av släkten Nyberg tidigare bott. Gift med Kisse och har en katt som heter Lana.

I denna blogg skriver jag om händelser i mitt liv, tankar & åsikter, projekt jag jobbar med samt diverse kreativt och kulturellt snack.

 bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar