En öppen arbetsansökan

15.02.2017 kl. 09:00

Den som inte vill läsa en lång harang om vilken fantastisk person jag är, kan titta bort nu. Men grejen är den att jag söker jobb och är det något jag lärt mig är det att de lättast luskas fram via kontakter eller via "någon som hörde via någon att.." Så vi gör ett försök här på bloggen!

Jag söker alltså ett komplementerande deltidsjobb till det jag redan har sedan tidigare och det ultimata för mig vore 20-50% i veckan. Är dock också öppen för bloggsamarbeten och kortare uppdrag via mitt företag. Jag är öppen för det mesta och villig att jobba med allt från kundservice och ungdomsarbete till mina specialområden marknadsföring, evenemangsproduktion och fotografering. Här följer lite kort information om mig:

Vem är jag?

Jag heter Emilia Nyberg, bosatt i Karis och är utbildad kulturproducent från yrkeshögskolan Arcada. Har även studerat digital fotografering på Västra Nylands folkhögskola och gått en företagarutbildning vid Axxell. För tillfället är jag deltidsanställd till 40% (två dagar i veckan) och jobbar som projektledare för kommunikaton vid Lärkkulla stiftelse i Karis. På sidan om driver jag mitt eget företag EN Productions och tar emot fotograferingsuppdrag, fungerar som producent i kulturproduktioner och gör marknadsförings-, design- och layoutjobb. 

Specialkunskaper

Till mina specialkunskaper hör marknadsföring, projekthantering, evenemangsplanering, konst- och kulturkännedom, administration, grafisk design och fotografering. 

Jag har även flera års erfarenhet av kundbetjäning, kan göra fina cappuccinos och balansera brickor med skrangliga koppar och fat samt möter varje kund med ett leende hur jobbig hen än må vara. Dessutom har jag under många år jobbat som barn-, ungdoms- och lägerledare (för församlingen, inom scoutingen samt på barnläger som Västra Nylands marthadistrikt ordnar), så tackar heller inte nej till arbetsuppdrag av den mer sociala typen. 

Ett utdrag tidigare arbetsplatser & uppdrag

  • Producent, Komedin Raseborgs ruiner (2016)
  • Innehållsproducent, Finlands svenska Marthaförbund (2015-2016)
  • Evenemangsproducent, Ratata.fi (2016)
  • Lägerledare, Västra Nylands Marthadistrikt (2011-2015)
  • Timlärare & kursledare, Västra Nylands folkhögskola (2014-2016)
  • Caféarbete, Café Gamla Stan i Ekenäs (2014-2016)
  • Fotograf, tidningen Västra Nyland (2011-2013)

Varför du borde anställa just mig?

.. kanske du undrar? Det kan jag tala om. Jag är ytterst samvetsgrann och noga i mitt arbete och lägger lika mycket stolthet i att koka så gott kaffe som möjligt som att pussla samman en strålande produktion. Jag är driftig i det jag gör och gör alltid mitt yttersta för att nå ett så bra slutresultat som möjligt. 

Behöver du kanske någon som hoppar in i din affär några dagar i veckan? En person som styr upp din marknadsföring på sociala medier? En hjälpande hand på ditt galleri eller museum? Någon som hjälper till på ditt café? En extra ungdomsledare? Någon som designar ditt programblad till ditt bröllop? En duktig fotograf som tar bilder på dig, din katt, ditt treåriga barn och din förlovning? En allmänt trevlig och bra typ i din arbetsmiljö? Hör av dig, så pusslar vi ihop något!

Du kan läsa mitt cv i sin helhet här, eller kontakta mig per e-post på elt.nyberg[at]gmail.com. Jag är intresserad av de flesta arbetsmöjligheterna (förutom försäljning av ljusprodukter, plastbyttor och diverse aloe vera-drycker). Tack på förhand. 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Jag kan ju inte anställa, men att ha dig som företagarkollega i mitt företag skulle låta underbart :D
Nora18.02.17 kl. 12:44
Kanske vi borde styra upp en gemensam arbetsstund någon dag? Bara att jobba med andra är ju ganska givande och skönt. :)
21.02.17 15:39

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

☰ meny