☰ meny

Haters gonna hate, but this is what I ate

06.02.2016 kl. 13:01

Har tillbringat mer eller mindre hela förmiddagen av denna lördag i sängen, spelandes wordfeud och lyssnat på en kurrande katt. Efter många om och men tog jag mig äntligen till köket och skramlade ihop ovanstående frukost. Smoothie, te, avocadosmörgås och blodapelsin. Tycker det är så skönt på helgerna då man i lugn och ro kan förbereda, duka fram och avnjuta sitt morgonmål. Annat är det under vardagarna då en äter typ en torr brödkant i all hast. 

Och på tal om fina frukostar. Såg detta inlägg där det efterlyses mer diversitet och mindre "mens, frukostsemlor och inredningsbilder" här på Ratata och kan inte låta bli att inflika min syn på saken.

Reagerade eftersom jag tycker att just Ratata är en av de finlandssvenska bloggportalerna som verkligen erbjuder blandat innehåll på sina bloggar. Bara att klicka in sig HÄR så ser en ju hur många aktiva bloggar det egentligen finns. Det bästa med Ratata tycker jag är att de flesta bloggarna ger en bra feeling eller en tankeställare och jag hoppas att det också i fortsättningen kommer vara ett hem för kloka, trevliga, personliga, roliga, fina, kreativa, analyserande och finurliga bloggar.

Det finns bloggar som är bra på att diskutera och ta upp aktualiteter i samhället (t.ex. klick! klick! klick! klick!). Duktiga fotografer (t.ex. klick! klick! klick!) och bloggare som tar oss ut på äventyr runtom i världen (t.ex. klick! klick!). Bloggare som är fantastiska på att uttrycka sig i skrift (t.ex. klick! klick!) och andra som är genier med penslar i händerna (t.ex. klick! klick! klick!). Bloggar med ett klokt ekotänk (klick!), såna som insiprerar till härlig matlagning (t.ex. klick! klick!) och mysiga bloggar som ger trevliga små inblickar i sin vardag (t.ex. klick! klick! klick!).

Och så finns det såna som t.ex. jag själv, som tycker att det är trevligt att ibland ladda upp bilder på mina jävligt snygga frukostar (som jag får till kanske högst 1-2 gånger i veckan) istället för långa utläggningar på eventuella livskriser eller rapporter om hur mycket damm det finns under soffan. Därför instiftar jag härmed följande hashtag: #HatersGonnaHateButThisIsWhatIAte. 

 

Ps. på tal om mens, tycker jag att ni skall kila iväg och lyssna på Ratatapoddens senaste avsnitt ifall ni inte änn gjort det! Alldeles lysande. 

Kommentarer (14)
Skriv siffran 8 med bokstäver:
jag älskar att ladda upp bilder på fina och goda frukostar eftersom att det händer så sällan att man har tid att fixa ihop något! :)
Felicias mode06.02.16 kl. 15:09
Jamen, exakt! Roligare att ta bild på en fin smoothie än en surskorpa med lite smör på liksom :)
08.02.16 13:34
alltså BÄST HASHTAG! Jag hade också tänkt skriva om detta (hade världens megainlägg...) men fegade ur då jag ändå känner mig "partisk" på något sätt. Alltså, måste direkt börja fundera på att lägga upp en bild under din fenomenala hashtag!
Nanó06.02.16 kl. 16:49
hehe, är lite stolt över den jag också :D läste ditt inlägg, mycket förnuftigt och bra input!
08.02.16 13:25
hah! klockren hashtag! lovar använda!
hani06.02.16 kl. 16:52
WOOP!
08.02.16 13:25
Håller meeed! Vet att jag kommenterade under det där inlägget att jag också där håller med haha. Och det gör jag ju till en del. Men jag tycker ändå att ratata har sååååå mycket mer att erbjuda än vad som stod i det inlägget :) här finns verkligen en massa fantastiska bloggar!
Grön i Åbo06.02.16 kl. 22:04
Ja det gör ju det, om Ratata vore en tidning vore jag helt klart prenumerera på den :)
08.02.16 13:26
Tack för art du sätter ord på mina tankar! Har varit sjukt frustrerad efter bring the noise-inlägget och kommentarerna under som dissade mina grötbilder haha.. Tänker aldrig sluta posta grötbilder.
Malin07.02.16 kl. 00:22
Mera grötbilder åt folket! Ps. dina gröter (-ar?) ser alltid så himla smarriga ut!
08.02.16 13:27
Hittade nyss din blogg, fina bilder och intressanta texter :) Här kommer jag börja hänga mer ofta. :)
Christina07.02.16 kl. 09:44
Tack så mycket, välkommen hit! :)
08.02.16 13:27
haha, hashtagen är för bra!
emily07.02.16 kl. 11:20
<3
08.02.16 13:27
alltså så bäst hashtag!! håller verkligen med, tycker det på Ratata finns så otroligt mycket mer variation än på många andra bloggportaler. och det finns väl rum för alla, det är ju fritt fram för den som inte gillar frukostbilder att blogga om nåt annat :) tycker det är så fint med en massa olika sorters bloggar! och roligt att du tyckte om menspodden hihi :D
koltrast07.02.16 kl. 12:50
Precis så resonerar jag också! Häng någon annanstans om det inte duger liksom, hehe. Nä, alla skall ju få ha olika åsikter. Ja, podden var super! Skulle ha velat sitta med er och bara inflika en massa hela tiden när jag lyssnade. Kunde relatera till SÅ mkt!
08.02.16 13:28
Queen Miilo! Rätt attityd!
Ida07.02.16 kl. 14:00
Wihu! Vad nice att inleda veckan med att bli kallad queen <3
08.02.16 13:29
Tror du sätter ord på de flestas tankar här, tack för det! Och vilken fabulös hashtag!
Fanny07.02.16 kl. 18:18
tackar, tackar. Känns fint att så många håller med!
08.02.16 13:33
TACK för det här inlägget.
Fanny07.02.16 kl. 19:29
Tack själv! nöjet var på min sida :)
08.02.16 13:31
Alltså queen! Min måndag blev just lite bättre :)
Bringthenoise08.02.16 kl. 16:28
vad härligt att jag kunde förgylla även din dag, våra meningsskiljaktigheter till trots!
08.02.16 18:49
Hehe, bra initiativ! Och tusen tack för shout-out.
Karin08.02.16 kl. 21:38
Man ska njuta av sin frukost! Det är ju väl den viktigaste måltiden på dagen ;) Jag gillar att kolla på matbilder, ja egentligen allt som handlar om mat :D
En del avskyr att se på matbilder, meeen Haters gonna hate but this is what I ate!
Det är bra att ha olika bloggar på ratata, det finns bl.a. underhållande, tankeväckande och fina inlägg! Bellissima!
La Dolce Musica - Amira10.02.16 kl. 21:06

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny