☰ meny

filmvisningar, klasshäng & gymnasiebesök

23.01.2015 kl. 15:04

20150122_224700

20150122_234948(0)

20150122_230320

20150122_235425

Hängde med ett gäng klassisar igår och kändes som urminnestider (läs: höstas) sen vi sist var en så stor klunga typer samlade på samma ställe. Drack öl, tog några försiktiga steg på dansgolvet och såg på kortfilmer från film&tv-linjen, vilket också var kvällens anledning till denna sammankomst. Hade några klasskamrater som varit med och producerat och skådespelat i nett par riktigt bra filmer. Stolt över dem :---)
Konstaterade att man kanske själv också borde ha involverat sig i någon filmkurs i något skede, just snyggt när man nu är fjärde årsstuderande och känner ca en handfull personer från de andra linjerna. Oops.. Orka liksom ta tag i studielivet & att skapa nya kontakter på de andra linjerna nu längre när en knappt hänger i skolan överhuvudtaget. Folk frågar typ "vad gör du här?!" om man råkar visa sin nuna i skolbyggnaden. 


Kolla så tom och ynklig min halare ser ut jämfört med de andras, kan ju inte precis påstå att det är en stark halarkultur vi har på vår linje. Har burit den ungefär fem gånger... H. En kulturnörd som typ bara gått på vernissage och spelningar och sånt

Pga tidigare nämnda aktiviteter vaknade en idag aningen trött för att ta ett morgontåg tillbaka mot karis. Skulle till mitt gamla gymnasium för att berätta om studielivet och karis hjärn för ett gäng abin. Precis som tidigare besök, kändes det lite absurt att komma tillbaka till en byggnad där klassrum, lärare, ja cirka allt såg likadant ut som för x antal år sedan då man själv var gymnasiestuderande, men själv är man i en helt annan livssituation och deklarerar glatt att "ja nu har jag bara examensarbetet kvar så är jag färdigstuderad". Men kul att vara tillbaka ändå och sprida ordet om *de häärliga kp-studierna*. När jag gick i gymnasiet hade jag ingen aning om att denna linje existerade och trodde att de enda valen var (typ): åbo akademi, soc&kom och peffan i vasa. Tur att man tog några mellanår för att "finna sig själv", annars hade man ju gått miste om en hel massa bra typer i sitt liv. 

Nu  → plättkalas & bastu. Trevlig helg!
 

Kommentarer (2)
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Hej, länkade ditt inlägg i mitt senaste blogginlägg :D
Fridas Djurblogg26.01.15 kl. 23:29
weehooo :---)
30.01.15 18:28
ojj var har du hittat en svart basker? Har sökt i evigheter efter en!
Emilia29.01.15 kl. 23:02
det är en sjömanskeps, köpt på hattbaren på söder i stockholm för kanske 5 år sedan :) (de hade för övrigt ett mycket bra hattutbud!)
30.01.15 18:28

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny