☰ meny
 

mys-, val- & kalassöndag

Efter en lördag med både talko och teaterbesök, var det skönt med en lugn och skön söndag. Med en liten morgonpigg knodd i hushållet blir det ju inte precis några långdragna sovmorgnar, men med en värmande brasa i köksspisen är det nästan förlåtet. I vanliga fall brukar vi försöka ta vara på den stund som Vidar sover sin dagssömn på förmiddagen till att göra något vettigt, men idag segade vi oss kvar vid köksbordet och åt långsam söndagsfrukost och körde några olika valkompasser. 

Körde även dagens träningspass, i och med att jag blåste ur några ägg inför den kommande äggmålningen nu i veckan. Pjuh. Helt sjukt tungt kan jag meddela ifall någon är obekant med processen. Tur att en bara påskpyntar en gång om året. Har även börjat planera årets äggjakt och det kommer bli SÅ BRA. Hoppas jag. Ibland önskar jag att jag vore kompis med mig själv så jag fick uppleva allt fantastiskt jag hittar på ur ett objektivt perspektiv (ödmjuk, javisst) haha! :--)

Den resterande dagen tillbringades självklart med att gå och rösta och sedan bar det iväg på kalas. Trevligt med två anledningar att klä upp sig lite. Kisse tyckte det såg ut som att jag hade dragit en folkdräkt på mig, men tänker att det är helt okej då det är valdag. 

Imorgon drar påskveckan igång och det finns mycket att se fram emot. Självklart den tidigare nämnda äggjakten, men även att min gudson kommer till Finland samt naturligtvis  sista säsongsstarten av Game of Thrones! Har ju bara väntat i närmare sexhundra (600!) dagar. Överväger nästan att korka flaskan med bubbel vi har på kylning måndagen till trots bara för att fira. Undrar även om en måste evakuera internet imorgon så en inte snubblar över några spoilers innan kvällen? Kanske bäst att ta det säkra före det osäkra. 

14.04.2019 kl. 21:17

vårregn och vänner

Säga vad man vill om det här vårvädret som växlar mellan nästa fyra årstider inom ett dygn, jag tycker det är något väldigt uppfriskande med vårregn. Luften blir liksom lättare att andas och det känns som att scillorna i rabatten får en extra skjuts. Och inte bara dammet från vägarna sköljs bort, utan även vinterdammet som klistrat fast sig längs huden de senaste månaderna. Det där vinterdammet som får det att klia längs med kroppen ju närmare våren vi kommer, men så småningom ersätts det av ett pirr. Pirr sprunget ur ljusa kvällar, gröna gräsmattor och varma solstrålar på kinderna. Så för min del får det gärna regna lite.

Men ännu sitter vi fast i något mellanskede mellan vinter och "riktig" vår. Det som jag väntar efter allra mest är att det skall bli så varmt att K kan börja ta motorcykeln till jobbet ibland och på så vis ge mig möjlighet att röra mig med bil om dagarna. Det börjar nämligen verkligen kännas i varje cell i kroppen att man nu varit strandad på hemmaplan en hel vinter. Tack och lov har i alla fall kompisar kommit förbi då och då, för att pigga upp vardagslunket en aning. 

Igår fick vi besök av Jenny och hennes lilla A, som bara är ungefär fyra månader yngre än Vidar. Vem hade trott att vi idag skulle sitta med mer eller mindre jämngamla kids och snacka småbarnsliv för tio år sedan då vi gick i gymnasiet och delade kalender, snurrade kassaband på samma jobb och levde för helgernas festligheter? Okej, ändå inte helt osannolikt, men väldigt trevligt att råka "timea" sina livsskeden med någon man varit vän med i över tjugo år. 

Ser så mycket fram emot allt roligt dessa två kommer att få göra ihop under de kommande åren och hoppas innerligt de blir goda vänner. Försökte oss på att knäppa några kompisbilder också, men pjuh, det var mest bara svettigt. Inte det lättaste att få två små bebisar att kika åt samma håll och hållas still samtidigt kan jag meddela. 

Ett annat säkert tecken på att ljusare tider närmar sig är när solkatterna hittar tillbaka till vardagsrumsväggen om kvällarna. Lite till, kämpa på våren!

10.04.2019 kl. 20:59

en eftermiddag i helsingfors med vernissage, solkatter och chokladkaka bättre än sex

 

I fredags hoppade jag på tåget in mot ett soligt Helsingfors lagom då klockan slog eftermiddag. 

Kände mig extremt PIFF med nytvättat hår, jeansjacka och framför allt bygelbh (!!) - är inte mycket som krävs av denna småbarnsmorsa för att livet skall få en liten extra guldkant. I övrigt är 1/3 av denna look införskaffad på Lidl. Kommer antagligen aldrig bli en modebloggare, haha. 

Mötte upp med Emma, och det var naturligtvis värt en liten bild. Är väldigt nöjd över att vi slumpmässigt råkade ställa oss så att trappuppgången ramar in oss. 


Intag av mat var givetvis givet, så vi traskade iväg till Green Hippo Café, då vi var sugna på att prova ett ställe vi inte besökt tidigare. Beställde in en varsin avokadopasta som inte gjorde oss besvikna. Gott!

Klart man förevigar snitsiga citat när man får chansen. 

Är ju inte heller de som tackar nej till efterrätt så därefter beställde vi varsin chokladkaka som i menyn beskrevs som "bättre än sex".

Mätta och belåtna traskade vi sedan vidare och passerade bland annat en gata fylld av solkatter. 

Vårt mål var Kosminen, där det var vernissage för utställningen Hatching som Fia medverkar i.

Det ver verkligen knökfullt med folk, så vi trängde in oss i ett hörn och jobbade oss sakta, sakta runt lokalen för att kika på de olika verken. Här syns en skymt av en av Fias undervattensbilder. 


Kyrö distillery bjöd på drinkar, jag drack en halv och kände mig därefter en gnutta salongs. Så in the game är tydligen en nuförtiden. 

 

Så blev det kväll och det var dags att ta adjö av Helsingfors och stenstatyerna pyntade med blomkransar vid stationen. Tills vi ses nästa gång, kära hufvudstad!

 

07.04.2019 kl. 08:15

inspiration till sommarens veranda

Bildkällor: 1 / 2 / 3 / 4

Mina starka inredningscravings studsar lite hit och dit i vårt hem just nu. För tillfället har jag fastnat vid vår glasveranda. Första sommaren vi bodde här flyttade vi in i slutet av juli, så då blev det mest en provisorisk lösning med hopplock av möbler. Den andra sommaren hade vi ju sommarcafé som huserade där och ifjol försökte jag mig på att få den lite mysig med rottingstol och soffsäng, men kände att jag inte riktigt prickade rätt då vi sist och slutligen inte hängde så mycket där. 

Så nu har jag försökt analysera - hur vill jag att en mysig veranda skall vara? Först och främst har jag insett att det får bli att ta till penseln och måla om. Just nu går verandan i gul-bruna nyanser, medan jag själv dras mer åt det grön-blå-gråa hållet. Fönsterkarmarna, som nu är i original träfärg vill jag också måla vita. Om jag riktigt, riktigt blir på hugget kanske även golvet får sig en omgång kakelfärg. Blev lite småsugen på schackrutigt efter att jag såg bild nummer fyra. 

 

Bildkällor: 5 / 6 / 7 / okänd

Inredningsmässigt måste jag börja med att slänga ut den nuvarande mattan. Den har varit praktiskt, men inte det minsta lika mysig som ett gäng trasmattor skulle vara. Så ut med köpemattan och in med de gamla trasmattorna vi har på vinden! Soffsängen som fick ta plats förra sommaren var visserligen mysig, men då den inte användes så mycket tror jag bestämt den får bytas ut mot ett gammalt bord och ett par omaka par stolar. Något annat jag saknat är avställningsytor för blomster och pynt så skall ta mig upp på vinden och spana om vi har någon hylla i stil med den på bilden uppe till höger att hänga upp på väggen. Avslutningsvis vill jag ha fönsterbräden med en massa växter på. Kanske är detta året jag bejakar pelargoner i mitt liv? Vem vet. 

05.04.2019 kl. 10:10

hej, april!

Äntligen april! Har firat in den nya månaden med att ha blivit lurad exakt noll gånger samt har ätit plättar till lunch. Rafflande! Hade nämligen "inget" i kylskåpet men så slog det mig att det är ungefär vad som krävs för att vispa ihop en plättsmet, så plättar fick det bli. Kändes nästan lite förbjudet att hiva i sig som en egen maträtt, men så här som ammande kvinna har jag lagt ribban väldigt lågt vad gäller saker jag får unna mig. Är ju i princip sugen på något konstant, vilket tyvärr inte helt speglar min inspiration till att stå i köket just nu. Så uppenbarar sig ett plötsligt plättstekssug är det bara att tacka och ta emot!

Den sista dagen i mars tillbringades med att gå på vårmarknad i Fiskars och dagen till ära hade jag skruvat på ett annat objektiv på kameran då jag tänkt passa på att fixa lite bildbanksbilder. Fotar ju nästan konstant med 50 mm men den här gången använde jag mig av 85 mm då jag fått tillbaka linsen efter att den varit utlånad ett tag. Kul med omväxling, men resultatet blev inte så digert då jag tror att mars försökte få ut det sista ur sin vårvintermånad och bjussade på rejält med snö, vilket jag inte alls var ute efter denna gång.

Efter marknadsbesöket blev vi bjudna på spontanlunch hos ett par goda vänner. Timingen var verkligen perfekt då vi redan var ihoppackade i bilen och inte hade några andra lunchplaner för dagen så det kändes nästan som telepati. När vi kom hem var samtliga familjemedlemmar så däckade att vi tog en gemensam tupplur, vilket i kombination med att klockorna ändrades till sommartid rubbade lillkillens dygnsrytm totalt och jag fick snällt sitta och försöka natta honom i två timmar senare på kvällen. Får även snällt notera att det nog är dags att gräva fram en tillfällig rullgardin att hänga upp i salen, där vi sover, då kvällarna vips blivit så ljusa. Tänk att man hinner glömma det över en vinter - att de ljusa sommarkvällarna i något skede kommer åter igen. Nu är vi inte långt därifrån. 

01.04.2019 kl. 22:37

för ett år sedan då det var påsk och vi firade femårsdag i tammerfors

För prick ett år sedan var det påsk, vi firade att det var fem år sedan vår första dejt och vi befann oss i Tammerfors. 

Staden bjöd på sitt soligaste väder, så efter att vi dumpat våra väskor på hotellet bestämde vi oss för att ta en promenad för att upptäcka staden lite. 

Efter rekommendationer av min kollega, som är hemma härifrån, gick vi till Pynike utsiktstorn. Det vi inte hade tagit i beaktande var att det var helg, så det var massvis med folk där och en kö som ringlade sig långt utanför tornet. 

Men skam den som ger sig! Efter att ha väntat tålmodigt en god stund kom vi fram till cafét och kunde beställa varsin munk. Sjukt egentligen att vi köade så länge för dessa, för om sanningen skall fram så gillar jag inte ens munkar. Tog en glutenfri version som var mindre än den vanliga, men gav ändå hälften åt Kisse. Jaja, är en plats känd för munkar så måste en ju prova i alla fall. Men näpp, det är nog fortfarande choko som gäller om man skall hitta vägen till mitt hjärta. 

Efter fikat tog vi oss upp i tornet för att se på utsikten. Det är ju något jag nästan alltid gör då jag besöker en ny stad som turist - letar upp en plats med bra utsikt. 

Lika oblikatoriskt är det att balansera kameran på valfri bänk eller soptunna för att få till en lagom gullig bild. 

Efter tornbesöket vandrade vi tillbaka in till centrum. Jag jagade febrilt efter badskum då jag ville bada badkar på hotellet och sedan vek vi in på Friends & Brgrs för att äta lunch. 

Sedan drog vi till hotellet och bara tog det lugnt några timmar. Mars-april var min absolut största energidipp som gravid så behövde samla energi för att orka med resten av kvällen. Minns att jag även hann bli riktigt, riktigt hangry eftersom det tog ett tag innan vi kom oss iväg någonstans och ett par restauranger vi hade siktat in oss på vår antingen fullbokade eller under renovering. 

Till slut hittade vi ändå ett litet, sött ställe, Bistro 14, som hade rum för oss. Hade vi varit tvungna att vända i dörren här också hade jag eventuellt lagt mig ner på marken för att lipa. Eller skickat hem K (som hade fått ansvarsuppgiften att fixa middagsställe) med första bästa tåg, haha. :-) 

Restaurangen var liten med bara några bord och man såg rakt in i köket. Var en mysig liten utomlandsaktig känsla över det hela. 

Det fanns två förrätter, två huvudrätter och två efterrätter att välja mellan och eftersom jag var allergisk mot 50% av menyn blev valet enkelt för mig. Men mycket gott ändå! Till förrätt åt jag ugnsägg med grönsaker. 

Och till varmrätt falafel med olika tillbehör som jag så här ett år senare inte minns vad allt var. 

Efterrätten var en chokladig historia. Och ett, tu, tre, så var jag inte så hangry mer. 

Vi avslutade kvällen med att sitta en stund i hotellbaren, men i mitt dåtida gravida tillstånd tog vi kväller rätt snabbt. 

Följande morgon startades långsamt..

.. innan vi begav oss ner för att äta frukost. Älskar hotellfrukost. 

Sedan begav vi oss ut på stan för att promenera omkring på måfå och råkade passera ett kattcafé. Tyvärr var det stängt, annars hade vi givetvis kilat in på direkten som de kattvänner vi är. Nu fick vi nöja oss med att hälsa genom fönsterrutan. 

Stannade till vid en solig vägg för att tanka d-vitamin.

Sedan styrde vi stegen mot Tammerforshuset för att gå på Muminmuseum. Av upphovrättliga skäl var det inte tillåtet att fotografera där, men kan nog rekommendera utställningen i alla fall till andra inbitna muminfantaster. Utställningen innehöll många fina originalteckningar och miniatyrer. Blev även mycket glad över att hitta affischen "Karta över mumindalen" i svensk version i deras museishop. 

Efter museibesöket hade vi någon timme kvar att döda innan tåget skulle ta oss hem igen, så vi svängde in på första bästa café för eftermiddagsfika. 

Och sedan hoppade vi på tåget och  den lilla Tammerforsresan var slut. Och vips, har det plötsligt gått ytterligare ett år och idag kan vi lägga sex år på kontot. Heja oss!

30.03.2019 kl. 08:00

här kunde det stå något om vår och fredag till exempel

Hej och glad fredag! Kreativteten bara spritter i rubrikmakeriet, som ni kan se. Men annars är väl det mesta bara väl. Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinnet, som det ju heter. Ingen klagar. 

Mommo-mamma hade i sedvanlig ordning ledig fredag, så vi passade på att bjuda ner henne på frukost. Mysigt med sällskap  och en anledning till att duka upp ordentligt. Älskar ju sånt. Och Vidar blev ju extremt glad, som ni kan se. 

Bongade även årets första fjäril idag! Enligt gammlat skrock tyder färgen på första fjärilen hur året skall bli (färgglad/ljus = bra, mörk = mindre bra) , så en citronfjäril torde bara båda gott. Skönt!

Men hörni, fredag, sol och torra sandvägar. De e ju nog live'! Började i liten skala städa upp gården lite genom att sopa gången till huset, plocka bort vinterväxterna från trappan och äntligen ta ner julkransen från dörren... Den har hållit sig så fin, så har liksom inte haft hjärta att göra det förrän nu. Och julen varar ju fram till påska så vem är jag att skynda på, hehe? 

Denna helg ser jag framför allt fram emot en barnfri dejt med mannen och vårmarknad i Fiskars. Våra mjöllager har börjat sina, så  ypperligt att kunna fylla på dem nu igen. Mörbys mjöler är absolut de bästa! Trevlig helg!

29.03.2019 kl. 12:02

vår i luften, var är er?

Här växlar väderleken mellan tunga snöflingor som dalar ner från skyn till strålande solsken i ett kick. Men lever ändå i hoppet om att våren inte kan vara allt för långt härifrån nu, då isen börjat smälta på byvägen. Tänk vilken tur att en har sin egen blogg så en kan svamla på om något så intetsägandet som vädret utan att någon kan stoppa en. Man tackar. Även tacksamt att vi bor uppe på en liten kulle, för när snön väl börjar smälta går det snabbt. Okej, slut på den väderranten (återkommer eventuellt här nedan, haha). 

En annan grej som är ytterst trevlig är ljusets återkomst. Det enda negativa med den saken är att all skit man samlat på sig under vintern träder fram till så den milda grad att dammråttorna längst in under byrårerna nästan lärt sig att apportera. Vad som göms i skymning och snö...

Kombinationen av vårljus och att jag går hemma konstat får mig även akut  att vilja göra om cirka hela hemmet. Om vi bortser från de riktigt stora grejerna som sovrummet vi håller på med och nytt kök och badrum som jag konstant går och drömmer om ligger följande projekt på min lista jag hoppas kunna göra något åt i sinom tid:
1. nytt golv i vardagsrummet. Skulle nästan kunna sälja en liten bit av min själ för att slippa den där senapsgula platsmattan som finns där just nu. 
2. måla om salen. Då det är husets mörkaste rum och med tapeter som börjat gulna, känns stämningen i rummet lite trist. Bara vi flyttar ut vårt sovrum därifrån hoppas jag få upp lite kalklitir på väggarna!
3. skruva ihop & måla några bokhyllor. Ett projekt som inte alls borde te sig omöjligt då jag både har hyllorna och färg här hemma. Måste bara få tummen ur. 

Idag passade vi på att gå ut på promenad när K kom hem från jobbet och solen fortfarande sken. Äntligen är kvällarna så långa att det finns tid för det! Annars kan det kännas som att kvällarna lätt går upp i rök då ved skall bäras in, det skall eldas, middag skall lagas och så skall V nattas. Att gå ut ensam om kvällarna under vinterhalvåret har inte känts så lockande då det dels är kolmörkt och så har vi en del vargar som stryker omkring. Var ju lagom mysigt för något år sedan då ett par fick ungar och plötsligt bodde det en flock på åtta (!) vargar inte alls särskilt långt ifrån oss. Ja, jag har själv valt var jag bor, men kan inte direkt påstå att jag sörjde när flocken skingrades. 

The look of a not så glammig småbarnsmorsa. Kan man ha håret mer på sniskan kan man ju fråga sig?

Mmm. Snödroppar, ett annat säkert vårtecken. Minns hur jag alltid spanade efter dessa i rabatten som mindre då vi kom på besök till farmor och farfar och blev så glad då de hade ploppat upp eftersom det innebar att nu, NU var våren nära. 

Avslutningsvis, en liten inblick i vår kvällsrutin. Försöker redan nu få in vanan att läsa så mycket böcker som möjligt då jag tycker det är en väldigt mysig aktivitet att göra. Planerar att släpa ner en gammal säng ifrån vinden och fixa en "daybed" som vi kan mysa ner oss i med en massa spännande sagor bara Vidar blir lite större. Hoppas innerligt att han blir en person som gillar böcker, men vi får se. Skall överlag bli roligt att se vilka personlighetsdrag och andra egenheter han kommer utveckla under åren. Tycker t.ex. det är hemskt gulligt att han just nu alltid lägger fötterna i kors då han ligger så här på rygg, är det måntro något han kommer fortsätta med? Vi får se. 

Det var det vårsvamlet från denna dag det. Som kronan på verket; min antagligen mest fotograferade vy här från hemmet. Undrar hur många bilder på denna utsikt jag kommer hinna ta under min livstid. Antagligen en och annan. 

25.03.2019 kl. 21:22

om en helg i mars

Hej, från en ganska lugn och stillsam helg i mars! Vi har inte haft mycket mer på agendan än ett besök hos Vidars gudföräldrar och senare idag väntar lunch hos V:s farmor. Skönt med ett sånt veckoslut mellan varven. Istället kan vi hoppa tillbaka till förra helgen, då fick kameran hänga med på våra upptåg. Vi började förstås helgen med frukost. Efter lite lirk lyckades jag få sällskap vid frukostbordet. vilket inte alltid är en självklarhet i detta hem. 

Tulpanbuketten var fortfarande pigg och glad, nu har jag bara körsbärskvistarna kvar, som ser lite småsorgliga ut då knopparna inte ännu slagit ut. 

Lana inspekterade vår ytterst slarvigt bäddade säng. Funderade antagligen på hur hon lättast skulle ta sig in under sängöverkastet. 

Vips hade det gått någon timme och vi hade teleporterat oss till Bakfickan i Tenala för att äta hamburgare!

Mycket nöjda restaurangbesökare! Någon av dessa, nämner inga namn, avslutade besöket classy med att spy på golvet. Så som det kan gå om man hivar i sig en massa mat på nolltid och sedan studsar omkring i lokalen i illfart, ni vet.

Sedan var det dags för kalas hos morfar som fyllde hela nittiofyra år. I år skippades finporslinet för slippa disken, men i övrigt är det så mycket som osar nostalgi i denna bild. Den lilla sockerskålen! Pralinasken! Sillsmörgåsar! En näpen bukett på bordet! Jaffakex på ett tjusigt fat! Precis som jag minns alla kalas hemma hos mormor och morfar i Smedstået. Bara den ljusblå karamellskålen som saknas. 

Vi kom hem lagom till den "blåa timmen". Där på andra sidan skymtar Las Vegas som ni kan se, eller ABC och Shell. Helt hur man vill. 

Sedan slutade kvällen med mys framför brasan, kanske ett glas vin och en märklig vampyrfilm som var gjord som en dokumentär.

Så blev det söndag morgon och jag konstaterade att "allt" var slut i kylskåpet och att K nog måste göra pancakes till frukost. Tur för mig så protesterade han inte.  

Sedan hoppade vi i bilen för att åka iväg på en liten utfärd till Fiskars, där Iittala reade ut sina produkter pga kommande renovering. 

Jag hade förhoppningar på att få bejaka mitt finländska medborgarskap och äntligen få hiva iväg alla mina gamla vinglas och istället uppdatera mig de traditionella Essence-glasen, men tyvärr var de slut eller undanplockade. Så fick nöja mig med nya dricksglas, som förvisso också behövde en uppdatering. 

Då vi var nöjda med våra uppköp kurvade vi via Serendipity på vägen hem. Vidde firade söndag i pyjamas all day long! Han hade somnat till sin dagssömn i pyjamasen, och sen orkade vi liksom aldrig byta om. 

Jaja, dom här kladdiga små händerna hörni. Oemotståndliga!

För att inte tala om denna blick då. 

Sedan blev det lunchdags. Ett ytterst hälsosamt leverne denna helg, som ni kan se. Eeh. 

Noterade att vårt diplom fortfarande hängde uppe på väggen och likaså en bild på mig i bildkollaget. Fint att man får vara med "in spirit" när man inte längre kan vara på plats lika frekvent som för tio år sedan. Det vill säga flera timmar per dag, de flesta dagar i veckan. En gång trodde en i personalen att jag jobbade där och borde ha fått personalrabatt, hehe. Man tillhörde väl nästan inredningen kan man väl säga. 

Väl hemma packade jag upp mina inköp. En ny sax (eftersom de alltid är "försvunna"), några extra dricksglas i en serie vi har från förrut samt ett serveringsfat. 

Sedan fick jag ett plötsligt infall att baka en kaka, hade av någon märklig anledning varit sjukt sugen på citronkaka hela dagen. Eftersom jag hade hittat en förpackning vallmofrön då jag rensade skafferiet fick det bli Elsas vallmo- och citronkaka

Ytterst trevligt att det nya kakfatet fick komma i användning på en gång, samt att kunna fira söndag med en nygräddad kaka! 

Innan vi kunde konstatera att vi gjort vårt för denna helg, kilade vi ner till Ekenäs för att hjälpa mamma att hänga upp sin utställning. 

Vidar höll ställningarna ifrån en pafflåda. Det är så skönt att han äntligen blivit så pass stor att man kan ställa ner honom så här, och han hålls nöjd en liten stund. När utställningen var kirrade åkte vi hem till mina föräldrar för att bada bastu och plundra tidigare nämnda citronkaka. Och det var det för den helgen! 

24.03.2019 kl. 13:45

den stora utställningsdagen

I måndags var det dags för öppning av mammas utställning, The Elements

Vi hade beställt en bukett från Bukettmakaren (där de alltid förstår sig på mina visioner, yey!) och bett om en blomkvast med inspiration från en utav konstverken. 

Sedan började resten av besökarna droppa in och här står en tydligt nervös utställare och pillar på sitt örhänge. Men allt gick finfint!

Trakteringen var helt i min smak. Blir jag någonsin för gammal för chokladbollar? Tror inte det. 

Sen var det dags för öppningstal!

Vidar var naturligtvis också med och firade på vernissagen och mådde gott i morfars famn. 

Här började nog vissa bli lite trötta då vernissagen inföll mitt i kvällsmåls- och nattningsrutinen, men med lite gröt i magen klarade vi oss tills vi smet iväg och böt om till pyjamas (Vidde, inte jag haha) och packade in och i bilen och åkte raka vägen hem för att sova. 

Dessa fyra tavlor ur vattenserien hör till mina favoriter ur utställningen och vi bestämde oss för att köpa en utav dem. 

Tavlorna hänger ännu uppe i en dryg veckas tid, fram till trettionde mars, på Ekenäs bibliotek. Gå absolut och kolla om du har möjlighet!

22.03.2019 kl. 11:09

 

 

 

 

 

 

Miilo kallas jag av de flesta, men går under Emilia Nyberg för de som vill vara mer officiella. Här skriver jag om livet som kreativ mångsysslare, småbarnsmorsa samt livet på landsbygden. Bland annat. Gillar katter, kaffe, Kisse och Karis. Kokosbollar är också gott. 

 

Du hittar mig även på följande plattformer:
Instagram: @miltonmiilo, @sutarkulla
& @fotografemilianyberg
Facebook: Fotograf Emilia Nyberg
Hemsida: emilianyberg.com

Kontakt: 
elt.nyberg[at]gmail.com eller
fotografemilianyberg[at]gmail.combloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

☰ meny